Porrskadeståndskraven – ”Behind the scene and under the surface”

Följande utmaning har antagits av mig:

I samtal med en brottsbekämpare för en tid sedan, så fick jag:

Men Peter; DP har ju alltid bara varit en självgod pajas – vem är det egentligen som står bakom och utvecklar den skadliga koden?

Jag antog som sagt utmaningen och ska i det här inlägget försöka  mig på att peka i rätt riktning – du får själv avgöra om jag ser ut att ha lyckats!

 

Men först måste vi backa bandet lite, så att alla läsare ”är med” och förstår de ”gamla relationerna” som jag sett:

DP heter den person som kommit att bli en av Sveriges mest avskydda – (av naturlig anledning), då han står som galjonsfigur för de falska skadeståndskraven som sänts till tiotusentals privatpersoner runt om i Sverige av företag, som företrätts av DP.

Och redan 2003 gick han ut i media och påstod att småbarn porrsurfade till hans betalnummer

Samma år började han stämma privatpersoner som inte gav efter för hans hot

Tio år senare så har vi lite av ett deja vu, då D hänger ut 7-åringar som porrsurfare

Polisen menar att han dragit in över en miljard av lurade svenska privatpersoner

Överåklagare har beslutat att öppna alla utredningar rörande DP

DP har aldrig tidigare dömts, för han flydde genom en varuhiss

Sedan snart ett år tillbaka så påstår alltså D att tiotusentals svenskar gått in på hans företags sida wapq.mobi med mobiltelefoner och laddat ner porrfilmsklipp till sina mobiltelefoner – observera att vi inte pratar om datorer, (laptops, desktops, tablets osv.) och vi pratar inte om streamade filmer – utan han påstår att bla 7-åringar gått in på sidan och laddat ner till mobiltelefonen, dvs teknisk beskrivning: sparat på mobilens hårddisk (läs texten på nedan bild i disclaimern).

Sedan utger sig då D företräda rättighetsinnehavaren till porrfilmsklippen, som ska vara ett BVI-företag (British Virgin Islands).
Av de kännetecken han utgett sig för att företräda: ”Swedish Erotica” (se bilden nedanför, där jag ringat in just detta ”kännetecken”) – så har varumärkesrätten till Swedish Erotica, mycket riktigt tillhört flera bolag som D ägt eller varit delaktig i – problemet är att samtliga av dessa varumärkesinnehavare, sedan länge är försatta i konkurs. Det finns alltså ingen registrerad rätt för något BVI-företag för de varumärken eller kännetecken som D påstår vara fallet.

Att åklagare inte utrett detta för hela bedrägeriupplägget, fundamentala frågetecken – är för mig en gåta!

För det första får/kan inte omyndiga ingå avtal (utom i vissa fall från 16 år med egna medel).
Ytterligare en intressant aspekt på detta omfattande bedrägeri är att DP hävdar att konsumenterna bryter mot svensk avtalslag, medan rättighetsinnehavaren dvs motparten skall vara ett BVI-företag (British Virgin Island), som företräds av D och den aktuella webbsidan Wapq.mobi ligger på en webbserver i  Oklahoma i USA 

så hur kan rättighetsinnehavarens ombud (D P) då hävda svensk avtalslag? 

porr14

”Swedish Erotica” är enligt PRV varumärkesskyddad lydelse (se bild nedan) men dessa varumärkesinnehavare är försatta i konkurs.

Läs mer på: https://www.internetsweden.se/porrfakturor-fortsattning-spoiler

porr1

Men struntsamma – vi leker med tanken att D verkligen har eller företräder någon som har rättigheten till filmmaterialet. (Filmmaterial som enligt uppgift ska härstamma från 80-talet). Vi har nu (senast jag hörde) över 3 000 konsumenter som polisanmält skadeståndskraven, just på grund av att de fått skadeståndskrav, utan att ha utfört någon nedladdning eller ens vet att de besökt aktuell sida.

Om nu 3000+ konsumenter inte vet med sig att de besökt sidan eller laddat ner någon film, medan D hävdar sig ha bevis för att de laddat ner film till mobiltelefonen.

Ja bäste läsare, om båda parter talar sanning så finns det nog endast ett sätt som det hela kan ha gått till på:

Att mobiltelefonens webbläsare har blivit ”kapad” och när du besökt en sida eller klickat på en annons i bakgrunden startat ett litet skript som i grova drag gjort följande:

Känt av om det är en PC eller en mobiltelefon ->
Startat en ”gömd mobilwebbläsarsession”->
Tagit sig till en wapq.mobi ->
där tabbat sig ner till en ”ok-ruta” ->
tryckt Enter ->
besökt ny sida för filmnedladdning->
här begärt MSIDN av bozoka.com/Multimobil.se ->
slumpat fram en av 1-10 (antal filmer att välja på) ->
påbörjat nedladdning av filmsnutt->
skriva MSIDN+IP-nummer+film-ID till databas på webbservern ->
stängt ner sig självt.

 

Sedan kan man manuellt eller automatiskt:
– Matcha telefonnummer med uppgifter från Eniro
– Skickat ut falska skadeståndskrav till tiotusentals svenskar.

 

Låter det svårt, invecklat och kanske till och med långsökt och fantasifullt?
– Anser du det, så kommer du sannolikt omvärdera den åsikten när du läst klart det här inlägget!

Och för en hyfsat duktig skriptare så tar det nog maximalt 4-5 timmar att sätta ihop ett körbart skript, testa av och bädda in i en bildfil eller i en webbsidas ”meta refresh” (session som automatiskt startar när du besöker en sida och kan lägga sig i bakgrunden).
Med andra ord: det här är inte speciellt svårt och det PÅMINNER MYCKET STARKT om tillvägagångssättet som verksamheter och bolag som D tidigare varit talesperson för, ägnat sig åt under många års tid (se längst ner i detta inlägg) alltså de så kallade modemkapningarna.

 

Vid sidan av  hittar vi JCM, som enligt mina källor är ”flickvän” till D och det är även JM enskilda firma ”JeMa”, som under perioder stått som betalningsmottagare för de falska skadeståndskraven. J satt även med i styrelsen för Svenska Let To Phone och FastighetsInv. i Skåne AB mfl. bolag.

D och J företrädde bolag som började med de så kallade modemkapningarna i mitten-slutet av 90-talet, som innebar att deras mjukvara med hjälp av trojaner, spreds till privatpersoners datorer och automatiskt ringde upp dyra porrbetalnummer som datorägarna blev debiterade via telefonräkningen (datormodem kallades även ”uppringt Internet” och betalades via telefonräkningen)- alltså utan att innehavarna visste om, godkände eller hade vetskap om det. Vetskapen kom sedan istället med telefonräkningen.

Programvaran som företagen lät installera på användarnas datorer hade namnet ”Date Regon”, som även var namnet på DP:s enskilda firma.

Modemkaparprogramvaran ”Date Regon” finns även namngiven i den statliga utredningen om modemkapningar

Enligt mina källor som utredde Date Regon runt 2004, så var mjukvaran ”Date Regon” utvecklad av en viss ”SC”.

Långt senare under 2009, så kan man i Sydsvenskan läsa om att stackars D jagas för påstådda skulder och i artikeln menar han (D) att han inte alls varit ansvarig för ”Date Regon”, utan han menar att den som är ansvarig är den ökända skånska ekobrottslingen:Lp-miljonären” (vars egentliga namn är JJ, och kallas ”Johnny”)

Om vem som egentligen var/är högst ansvarig för modemkapningarna/porrskadeståndskraven har jag ingen publik uppfattning om, men jag har tidigare skrivit att jag ser D som en ”storpåve” eller med andra ord verksamhetsansvarig. Min uppfattning är att han aldrig själv lyckats uppvisa någon som helst kompetens vad gäller programvara eller webbteknik. Det är istället D uppgift att fronta verksamheten.

Det är dock intressant att den skadliga koden ”Date Regon” som kapade surfares modem ”back in the 90s” och långt in på 2000-talet, faktiskt så sent som för 4 månader sedan dök upp igen och analyserades då av ”Virus Total” och ger utslag hos 36 av 44 möjliga aktörer (titta gärna på vad den döpts till av antivirusföretagen; porndialer och sniggast)

Betalningsmottagare för Date Regon-kapningarna var bland andra Svenska Let To Phone AB som på två år omsatte 1,7 miljarder
Marknadsdomstolen: https://lagen.nu/dom/md/2004:18

Svenska Let To Phone AB har tillsammans med ww3G Mobile Telecom AB och Domännamn Inv. AB en koncernmoder som heter ”Erica Plus4 Ltd” och är ett BVI-företag (British Virgin Island) http://www.121.nu/onetoone/koncernstruktur/Erica-Plus4-Ltd

Notera nu hur man lyckats lura svenska Bolags- och Skatteverket genom att byta ut c:et mot ett k (i Erika/Erica) och även särskriva Plus4/Plus 4:

För bolagen FastighetsInv. i Skåne AB och MiRog Bygg AB har en koncernmoder som heter Erika Plus 4 Ltd. – även det ett BVI-företag.
http://www.121.nu/onetoone/koncernstruktur/Erika-Plus-4-Ltd

 

Men om vi nu går vidare lite i tiden för att hitta en återkommande programmakare ”SC” så återkommer han i foruminlägg om [persondata.nu] ( som var aktiva under 2007 ) och som i sin tur drevs av ”FV AB” (Fordonsvärderingen i Skåne ABhttp://www.wn.se/showpost.php?p=163606&postcount=26

Och här får jag upp ögonen för honom för första gången, det jag reagerar på är att han i sin sin profilsidfot skriver:

Modemkapning.se – Din nya hobby !

och på sin sida http://www.softsystems.se/about_S.aspx skrev han:

—————
Om SoftSystems

Softsystems är från början ett enmansföretag som startades av SC 1998.
Han hade då arbetat med datorer i musikbranschen sedan 1984.
Softsystems har ett brett nät av konsulter knutna till företaget som vid behov kan användas även för stora projekt.
Softsystems har samarbetat med företag såsom Netsize, Card4Fun, E-mode, JE Consulting,TWA för att nämna några.

Teknologier Softsystems lägger stor tonvikt vid att alltid vara ”up-to-date” inom nya teknologier.
För närvarande arbetar vi mest inom .NET (C#,VB.NET,C++), XML, FLASH, SQL för databasprogrammering och Java/Javascript.
En stor del av vårt arbete har gjorts till Telecom-industrin med lösningar för betaltjänster, SMS/MMS kommunikation och voice to IP-lösningar.

Tailored Solutions Our goal is to find the most appropiate solution for a specific need.
The process usually involves research, planning, building stages and finally deplyment.
In most cases there are already some kind of system in-house which can be developed and reused.
In cases where no such system is present, we will be glad to bring our expertise to help the customer make the right decision.

Founder SC
—————

Men tråden på Webmaster Network handlar alltså om Persondata.nu som drivs av Fordonsvärderingen i Skåne AB (FV AB) med en JE i styrelsen mellan 2007-06-14 – 2009-05-13

När Konsumentombudsmannen sedan stämmer FVAB (750 000)  så byter J namn till JEHS och bolaget går i Konkurs 2011-01-14.

Men Persondatas verksamhet flyttas snabbt vidare till sidan ”kreditscore.se” som då drivs av bolaget ”Notara Kreditupplysning AB
Samma JEHS sitter i styrelsen för Notara Kreditupplysning AB mellan 2007-04-23 – 2009-05-13 (och konkursen i det här bolaget avslutas 2011-04-26).
Mer att läsa om detta: http://www.dagensmedia.se/nyheter/article19616.ece

Och samme JEHS sitter även i styrelsen för Astroworld Tychoo International AB (som hade webbsida ”livsprognos”) mellan 2008-11-18 – 2009-05-18 (Och konkursen i det här bolaget avslutas 2010-09-15)

Men då har J redan 2009-05-18 lämnat över styrelseplatsen till  SC som sitter i styrelsen fram till konkursen 2010-09-15.

Men Staffan förekommer även i två andra styrelser: SC sitter i styrelsen för Byggbyrån Höllviken AB mellan 2009-08-31 fram till konkursen avslutas 2010-10-12.

Detta till följd av att bolaget stämts av Konsumentombudsmannen på 3 miljoner:  (Här redogör Konsumentverkets jurister mycket bra för kopplingarna mellan bolag och personer)

Och Staffan satt även i styrelsen för Stellavista Mobile AB under perioden 2007-09-22 till 2009-10-13 (Konkurs avslutas 2010-03-15)
Förekommer bla här: http://www.testfakta.se/ekonomi/article14985.ece

Och i  Stellavista Mobile AB så presenteras S som VD för bolaget – men nu med e-mailadressen ”sXXXXXX@fvab.se” (fvab.se var Fordonsvärderingens domänadress) och med S:s hemadress i denna platsannons där han söker en juniorprogrammerare i VB.Net, C#, SQL-Server, C++, Javascript och Java.

Men det här är fortfarande bara bakgrunden till att jag intresserade mig för just SC. Men han är den ende person i hela den här sfären av ett 15-tal personer som verkar vara tillräckligt kapabel till att sätta ihop mjukvarorna som använts.

Det är därför som jag med intresse noterat iis7-servrar och .asp– och .aspx-filer i allt relaterat bus – inte minst waplotto/euromillionsbedrägerierna.
Som gjorde i stort sett samma sak som D skadeståndskrav nu gjort sedan ett år.

Dvs på något sätt (kanske genom att mobilanvändare laddade hem gratis-appar i telefonerna!?) så fick bolagen tag på svenska mobilnummer och började sedan terrorisera innehavarna med SMS om att de skulle vara skyldiga 399 sek och betalade de inte så blev det tingsrätt och han utgav sig i SMS:en både att vara Kronofogden och använde även Konsumentverkets telefonnummer som avsändaradress till SMS:en.

Alltså ungefär på samma fula sätt som han vid nyår påstod att hans skadeståndskrav skedde i överenskommelse med Svensk Handels säkerhetschef. Vilket alltså är rent ljug.

Men om du har uppdaterat dig med att porrskadeståndskraven gått från Grossen Öland / Dquera AB till JeMa till Arcade World till JD Finance (Junior Delta Finance) och för att nu senast inkasseras genom bolaget LDB Finans AB, som har en styrelse bestående av sönerna till LB (Original Gangsters).

Junior Delta Finance, JD Fin, J.D. Finance, JDF och alla tänkbara kombinationer som de använder sig av heter egentligen ”Junior Delta Fin. Inc.”  och är ett BVI-företag som är registrerat på Marshall Islands.

Ett annat BVI-bolag är Coda Ltd. som har samma registreringsagent på Marshall-öarna och är det enda BVI-bolag som börjar på Coda..
Men jag tvekar ett tag, då detta bolag är registrerat först i somras – men jag tror att jag får svar på det längre ner..

För det påstås finnas ett bolag som ska heta Coda World Wide Ltd.
Coda World Wide Ltd, Road Town Tortola BVI” som vi hittar på webbsidan http://www.codaworldwide.com/

 

ccw

Här berättar en EP. BD (BD = Business Director) att:

”Did you know that we built apps for mobile before OVI, iTunes and Android market even were launched. Thus, we can certainly say that we are one of the world’s first app developers. Please contact us if you want to talk apps.”

Den angivna adressen är:

Sales Office
200 21 Malmoe
SWEDEN
Fax +46411261545
app[at]codaworldwide.com

Postnumret 20021 används enligt posten endast av postboxar

Postnumret används totalt av 109 företag och råkar vara samma postnummer som använts av
Date Regon
Domännamn Inv. AB
FastighetsInv. i Skåne AB

 

FastighetsInv. i Skåne AB som låg bakom Waplotto/EURO MILLIONS LOTTERY
Telefonnumret +46411261545 går till Ystad
Men om vi nu istället tittar på innehavaren av domännamnet [codaworldwide.com] Så får vi fram ”Business Director” EP igen med en boxadress på Tortola, men med ett estniskt telefonnummer, vilket var lite otippat.

P, E
codawwltd@gmail.com
Cww Ltd.
Box 3444
Tortola,
001 Virgin Islands (British)
+372.59934265
http://who.is/domain-history/codaworldwide.com

Det som däremot var mindre otippat var att telefonnumret berättar om en ”DHE +372 59934265 Estonia

 

Alltså mannen bakom de falska porrskadeståndskraven – mja det ser faktiskt inte bättre ut, för det finns bara en (1) person som heter ”D + HE” i Sverige.
Källa

Samma uppgifter som ovan har även .mobi-adressen [se-erotica.mobi] som reggades 7/7 2012:

Name: EP
Organization: Cww Ltd.
Address 1: Box 3444
City: Tortola
Zip: 001
Country: VG
Phone: +372.59934265
Email: codawwltd@gmail.com

Och lika tippat så hittar vi samma uppgifter, med undantag för e-mailadressen även för [eu10lotto.com]

Name………: Cww Ltd., EP
PostAddress..: Box 3444
PostCode…..: 001
PostArea…..: Tortola
Country……: VG
Phone……..: +372.59934265
Fax……….:
Email……..: domainowner2010@gmail.com
Källa 

Sidan som verkar vara någon typ av MLM-marknadsföring av Euromillionslottery (MLM = Multi Level Marketing = Pyramidspel/Pyramidmarknadsföring)

..använder såklart aspx-sidor som http://eu10lotto.com/business.aspx och som faktiskt visar två adresser..

Owner Address:
info@eu10lotto.com
CWW Ltd.
Road Town Tortola BVI
Phone: +37259934265

Customer Support Address:
Email: support@eu10lotto.com
Eu10Lotto
Box 21017
200 21 Malmoe
SWEDEN

eu10lotto

Och kan du gissa vem som mer använder ”Box 21017, 200 21 Malmö”?

Jo just det är alldeles riktigt:
556668-4212 FastighetsInv. i Skåne AB BOX 21017 MALMÖ
556675-1003 Domännamn Inv. AB BOX 21017 MALMÖ
730612-XXXX Date Regon BOX 21017 MALMÖ

box21017

Om vi nu går till http://www.codaworldwide.com/ så ser vi att de har utvecklat iPhone- och Android-appar.

Som iPad-apparna: Lottery Monitor” Från ”StaffSoft
Och vi kan läsa:

Språk: Engelska
Utvecklare: SC
© 2011 Coda World Wide Ltd.
..och där de hänvisar till http://lotterymonitor.org/

Eu10Lotto Results” Från StaffSoft

Språk: Engelska
Utvecklare: SC
© 2011 Coda World Wide Ltd.

och där de hänvisar till http://www.eu10lotto.com/

och motsvarande för Android:

Lottery Monitor
Coda World Wide Ltd.
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.lotterymonitor.

LotteryMonitor Eu10Lotto Group Play
Coda World Wide Ltd.
https://play.google.com/store/apps/details?id=Com.eu10lotto.android.eu10lotto

Det finns även ett antal restaurangappar som alla går till restaurager som alla verkar ingå i http://www.malmborgen.nu/ (Swing Inn AB)

– Sankt Markus Vinkällare
– Swing Inn Nightclub
– Restaurang Elysee
– Pickwick Pub
– Restaurang Gränden
– Brasserie Ostergatan

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Coda+World+Wide+Ltd.

Men det handlar om ett namnbyte av ”utvecklaren” – när apparna lanserades så hette utvecklaren ”Staffsoft” (sannolikt förkortning för S Software)

http://software.ddcode.com/staffsoft.html
http://www.appszoom.com/iphone-developer/staffsoft_eazmz.html
http://download.cnet.com/ios/staffsoft/3260-20_4-10183045.html
http://www.softmenu.org/software/staffsoft.html
http://www.downloadcollection.com/software/staffsoft.htm
http://svenska-apps.se/iphone-ipad/utvecklare/staffsoft.html

Det finns alltså en del som tyder på att samma SC, eller egentligen C-G SC från Genarp,  som varit aktiv i allehanda buserier från Date Regon och framåt, även står bakom det senaste skräpet från D..

Besvärlig kuriosa:
Och kommer ni ihåg att vi bland S:s referenser kunde hitta ”Card4Fun” – det ledde mig till det här inlägget, där en ”Staffy” från Malmö mellan 2002-2003 refererar till ett exempel på:

www.card4fun.dk/chatv1.2/login.aspx
http://forums.codeguru.com/showthread.php?228612-Chat-using-Remoting

Eftersom jag ser att ”Staffy” gjort 36 postningar, så gör jag ett par avgränsade sökningar för att hitta poster som dessa (och längre ner postar ”Staffy” som ”SC”):

How can the modem(s) connected to the computer be enumerated and if , how to send a command to the modem ?
http://forums.codeguru.com/showthread.php?244734-Enumerate-the-modem(s)-connected-to-the-computer

”Get info for current RAS connection ??? Someone knows about a function that returns the current RAS parameters eg. phonenumber, devices etc…im trying to use RasGetEntryDialParams but i cant get it to work
http://forums.codeguru.com/showthread.php?274306-Get-info-for-current-RAS-connection 

RAS = Remote Access Service

Display current URL in ActiveX Control Is it possible to get the current url inside an activeX control with IE as a host for the ocx ??? ie. the url which th control is inserted into ???” http://forums.codeguru.com/showthread.php?232037-Display-current-URL-in-ActiveX-Control

”Function for current keyboard language ?? Anyone knows a good function to detect the current input locale language ? I want to do a comparison between different input locales to determine the users input language.
http://forums.codeguru.com/showthread.php?245732-Function-for-current-keyboard-language

Detect IE security settings Is there a way to detect the users security settings in IE ? (e.g low, medium etc).
I need it in order to display a warning in a dll if the user has the lowest setting.
T.I.A
SC
http://forums.codeguru.com/showthread.php?226164-Detect-IE-security-settings

How to get dynamic properties of a layer in code-behind Hi.
I have this problem, im creating a moveable layer and image in code behind like this: lbl_Script.Text = lbl_Script.Text & ”<div id=””thang”” style=””position:absolute; left:” & m_LeftLoc & ”; top:” & m_TopLoc & ”;””>” lbl_Script.Text = lbl_Script.Text & ”<img class=””opacity”” style=””position:absolute; left:0px; top:0px; ”” src=” & m_ThangPic & ” />” lbl_Script.Text = lbl_Script.Text & ”<img id=””handle”” runat=””server”” style=””position:absolute; left:” & m_LeftLoc2 & ”px; top:” & m_TopLoc2 & ”px; width:” & box_W & ”px; height:” & box_H & ”px;”” src=””x.gif”” />” lbl_Script.Text = lbl_Script.Text & ”</div>”
In javascript its easy to get the location of a html item by calling getelementbyid but how can this be done in code behind ?
I need to get the properties (left location, top location) of the layer ”thang” and put them in Session variables by pressing a button. Any ideas someone ?

TIA Staffan
http://forums.codeguru.com/showthread.php?350504-How-to-get-dynamic-properties-of-a-layer-in-code-behind

”Use inf. files together with .cab format and you can execute your exe with opening parameters from the .inf file OR Make the .dll as a webcontrol and pass in the parameters from the webpage eg. <OBJECT CLASSID=”clsid:myID” CODEBASE=”myFile.cab#version=1,0,0,1″ ID=ic-sample HEIGHT=300 WIDTH=300><PARAM NAME=”Text” Value = ”ParamText”><PARAM NAME=”Visible” Value = ”False”> //more parameters…. </OBJECT>
Staffy
http://forums.codeguru.com/showthread.php?270085-How-can-a-self-extracting-file-get-parameter-from-html

Det finns en lång rad andra postningar http://goo.gl/o3rPH och sammantaget så ser man ganska tydligt hur SC mellan 2002-2003 skapar en ny variant av exekverbart skript som utför automatiska sessioner i bakgrunden. Eller med andra ord hur modemkapningsskripten kom till..

Jag vill sammanfatta det hela som att det inte alls är otroligt att samme person som utvecklade den skadliga koden för modemkapningen på 90-00-talet, även utvecklat motsvarande skadlig kod som kapar smarta mobiltelefoner att besöka D:s webbsida. Eller ska jag vara helt ärlig, så ser jag det som YTTERST TROLIGT.

Tidigare har jag skrivit följande inlägg om dessa filurers verksamheter och direkt relaterade inlägg till DP:s porrskadeståndskrav är väl dessa fyra:
https://www.internetsweden.se/falska-porrfakturor
https://www.internetsweden.se/porrfakturor-fortsattning-spoiler
https://www.internetsweden.se/nidbild-av-svenskt-rattsvasende
https://www.internetsweden.se/och-ater-igen-blir-jag-besviken-pa-rattsapparaten

Men sedan tidigare har jag även skrivit bla dessa:
https://www.internetsweden.se/svensk-brottshydra
https://www.internetsweden.se/konsumentvarning-och-brottshydran-fortsatter
https://www.internetsweden.se/ny-varning-for-fordonsvarderingssidor-pa-natet
https://www.internetsweden.se/konsumentvarning-nya-bilvarderingssidor-att-undvika
https://www.internetsweden.se/varning-norge-nu-har-elandet-natt-er-bilpris-net
https://www.internetsweden.se/dubbel-varning-for-waplotto-neteuromillions
https://www.internetsweden.se/fornyad-varning-for-waplotto-neteuromillions-ny-skepnad-pa-vag
https://www.internetsweden.se/waplotto-skickar-ut-nya-hot-per-sms
https://www.internetsweden.se/ytterligare-sms-fran-waplotto-bluff

 

BESTRID.NU!

Related Articles

7 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Hell , fredag 5 april 2013 @ 14:04

  Schysst info! Starkt jobbat, Peter!

 • Mikael , fredag 5 april 2013 @ 19:16

  Ja du har lagt ner ett grymt jobb Peter.
  Ju mer info som kommer fram desto svårare blir det förhoppningsvis för staten att blunda.
  TACK

 • Stefan , fredag 5 april 2013 @ 23:44

  Tack för ditt gedigna arbete. Jag har nu kontaktat justicieministern och riksåklagaren med mina åsikter om detta. Jag föreslår att alla som läser detta gör likadant:

  http://www.regeringen.se/sb/d/1667
  http://www.aklagare.se/Sok-aklagare/Riksaklagarens-kansli/

  ——————————–

  Hej,

  Jag kräver att ni tar krafttag mot de personer som står bakom de falska s.k. porrfakturorna som SVT Plus berättade om den 4 april. Det är helt oacceptabelt att rättsväsendet inte klarar att lagföra en person som stått i utkanten av och utanför lagen i över ett decennium.

  Om ni läser den omfattande granskningen från Peter Forsman på Internet Sweden så kommer ni hitta det material ni behöver för att väcka åtal.

  https://www.internetsweden.se/porrskadestandskraven-behind-scene-surface

  http://www.svtplay.se/video/1140042/del-7-av-10

  Mvh,
  Hela Sveriges befolkning förrutom DP.

  ——————————–

 • Carl Elk , måndag 14 juli 2014 @ 13:51

  Hej Nu är han igång igen och kräver sina pengar från ifjol mha en åklagare.. man får SMS att man ska gå in på http://www.pay4it.info/dp/

  med massa länkar hit och dit om lagen..
  orkar någon kolla om det är på riktigt?? Den där D kan ju skriva och länka hur han vill känns det som..

 • Danne , måndag 14 juli 2014 @ 23:39

  @Carl Elk ett hett tips är väl att du polisanmäler och i anmälan refererar till B3690-13 Malmö Tingsrätt, dvs det ”pågående” målet mot De här stjärnorna

 • christer sjöberg , torsdag 8 november 2018 @ 7:26

  Hej peter vetinte vilken typ av undersökningar du gör men exervipclub är den ok enligt dig. Mvh christer

 • Internet Sweden | Peter Forsman , torsdag 8 november 2018 @ 8:41

  Hej,
  Självklart har jag följt utvecklingen av exervip och kan väl bara konstatera att om 80% av alla ICO´s (Initial Coin Offerings) under 2017 var bluffar
  https://cointelegraph.com/news/new-study-says-80-percent-of-icos-conducted-in-2017-were-scams

  Så skulle jag säga att om man satsar pengar i exervip som alltså har personer bakom bakom sig med ett 20-årigt trackrecord av bluffar och utpressning mm.
  För att ens få igen sina satsade pengar eller ens tjäna en krona genom exervip. Det är ungefär lika troligt som att du har 17 tärningar som du lyckas slå sexor på samtliga tärningar 99 gånger efter varandra.
  Alltså det sker inte! Lika lite som att personerna bakom exervip alla skulle ha abdikerat till den ”goda sidan”..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *