Domains for Haiti – stort intresse, men mer behövs

Denna 360-graders video är tagen den 18/1 alltså ca en vecka efter katastrofen var ett faktum och jag fascineras över hur pass mycket mer videon ger mig som besökare, än en stillbild gör (även om det är en 360-graders stillbild, som de som använda av Eniro och Google mfl på internet för att presentera gatubilder).

Det går ju inte att låta bli att vrida och se från andra vinklar, zooma in och ut så att det nästan känns som att man är på plats själv.

Men auktionen då – Ja, det blev ett hektiskt förstadygn, sedan MissDomain öppnade auktionssidan.
Och även om det kanske var jag som kläckte idén, så är det MissDomain som ska ha all credd, för utan MD skulle inte detta vara möjligt.

I skrivande stund har antalet domäner växt till 62 stycken (och något säger mig att fler är på väg in).

– Men auktionen önskar och behöver naturligtvis fler!

Jag hoppas att det är fler som funderar och kanske tittar igenom sitt eget innehav om det finns domäner som man kanske inte tänkt så mycket kring – gör en insats och donera den eller de domänerna till auktionen.
Det är bara mer skoj om det är fler som bidrar.

Jag vill även passa på att separat tacka såväl .SE (domänregistret för .se) som Nunames (domänregitret för .nu) för deras support.
Inte heller kan jag komma ihåg att dessa två setts sida vid sida i någon kampanj tidigare – vilket jag tycker poängterar än mer, att det är något som alla kan bidra till – stort som smått.

Min vädjan om att donera domäner till auktionen kommer att fortsätta fram till den 4:e februari och hoppas att det är fler som kan föra det budskapet vidare.

Jag svarar gärna på frågor; info(@)internetsweden.com, men för att donera domäner eller på annat sätt bidra till auktionen – vänligen kontakta mailto:haiti@missdomain.com

Tack än gång för allas stöd!

Related Articles

3 Comments

Avarage Rating:
  • 0 / 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *