Exempel på unibet-spam

Jag tänkte släppa ett antal väldigt opretantiösa filmer som kan ge tips om hur vem som helst kan källgranska och söka information som finns tillgänglig för alla på internet. Nu verkar filmens kvalitet vara så suddig så att jag inte vet om någon har nån glädje av den, men jag hoppas att ljudet är lite bättre än förra gången, så i nästa film kanske det fungerar mer hjälpligt..

httpvh://www.youtube.com/watch?v=a573jaSCKHM

EDIT: Nu har jag hittat några inställningar 🙂
Så jag tror att såväl bild blev mkt bättre och ljudet tror jag hörs alltför väl..

Related Articles

5 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • daniel , söndag 26 september 2010 @ 15:33

  Volymen är grymt låg. Kanske köra någon volym-boost innan nästa uppläggning?

  Eller tala lite högre? 😉

 • Internet Sweden , söndag 26 september 2010 @ 16:09

  umm, planering av nytt headset står även på listan..
  Men jag också ska pilla lite inför nästa video..
  //Peter

 • Torkel , måndag 27 september 2010 @ 13:05

  Är videopresentationer något som du tänker jobba mer med i framtiden? Jag tycker att det blir roligare eftersom du kan kommenterar mer hur du jobbar. Enda nackdelen att det tar längre tid för mig som besökare att få koll på ditt gräv, om det bara är text tar det 2-3 min att läsa igenom, men nu måste jag lyssna aktivt i 12 min.

 • Internet Sweden , måndag 27 september 2010 @ 13:39

  @Torkel – i nuläget känner jag mig bara för lite, men visst jag har nog funderat i banorna att köra gräv eller åtminstone exempel via video eftersom jag vill att så många som möjligt lär sig se igenom vissa fasader på ett par minuter, ”lära sig” ifrågasätta..

  Men jag hålle med dig om att det är mer tidskrävande – både att skapa snuttarna, men sen att se dem.

  En idé vore kanske att göra en hybrid – dvs både och..
  Skriva lite mer utförligt och sedan en liten video som tar upp det mesta.

  //Peter

 • […] Exempel på unibet-spam är en post av: Internet Sweden om domäner […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *