Idag hände det igen

 Idag blev jag omsprungen igen – skulle registrera en domän som precis släpptes – men så *popp* så var den upptagen – kul skulle jag väl tycka – om det inte vore för att det var en domän jag velat haft; [industries.nu].

 

Men men jag tog istället 2 andra som jag inte är helt missnöjd med heller: [hjemmeside.nu] Hjemmeside som betyder hemsida på Danska och Norska, med 31,5 miljoner sökresultat i sv. Google känns ganska ok. Sen tog jag [h2o.nu] som väl alla vet är den kemiska beteckningen för vatten, även den med drygt 30 miljoner sökresultat gör den ok, sen att det finns ett hårdrock/”skate punk”-band med samma namn försämrar väl inte domänen. Men det hade ändå varit lite roligare med industries.nu det kan man inte komma ifrån..

 

airsport.nu
fun-city.nu
insynsskydd.nu
interphone.nu
konkurrentbilar.nu
luckbyte.nu
mobilia.nu – Mobilia är Malmös största köpcenter
moppegaraget.nu
parleporten.nu
sjovik.nu
stockan.nu
syntax.nu
t-shirttryck.nu
telefonbok.nu
varakommun.nu
veri.nu
vrasna.nu
wbw.nu
webbexpert.nu
wpw.nu
köp-bil.nu
miljövänlig.nu
zaz.nu

Related Articles

5 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Kristofer , tisdag 2 september 2008 @ 23:55

  Mobilia är även ett skruttig köpcenter i linköping.

 • internetsweden , onsdag 3 september 2008 @ 11:43

  @Kristofer – Umm jag såg det, eller Linköping är väl att ta i.. Det är väl mer Mantorp/Mjölby!? Jag blev iaf lite osäker, så jag uteslöt det..kunde iofs bara skrivit köpcenter 😉
  //Peter

 • Markus Jalmerot , torsdag 4 september 2008 @ 10:19

  hjemmeside.nu var grym.
  Lite synd att dem inte använder .nu så mkt i Danmark bara.

 • Markus Jalmerot , torsdag 4 september 2008 @ 10:20

  hjemmeside.nu var grym.
  Lite synd att dem inte använder .nu så mkt i Danmark bara.

  industries.nu var jag inte så impad av 🙂

 • internetsweden , torsdag 4 september 2008 @ 11:22

  Jo jag gillar hjemmeside också, men ser det ”låga” användandet i bla Danmark kanske som ett större incitament. Eftersom nu betyder nu – och det fortfarande inte slagit igenom speciellt mkt.. Jag brukar ofta jämföra det med ”de två skoförsäljarna som skickas med varsin provkollektion till Afrika”, där den ene ringer hem dagen efter och säger ”har skickat hem skorna igen – det finns ingen marknad här för alla går barfota och jag sätter mig på planet hem imorgon” medan den andra ringer hem och säger ”Skicka fler skor – har sålt slut redan!! Det finns en helt omättlig marknad här – alla går barfota”.
  Skillnaden ligger mest i inställningen..

  Men när det gäller [industries.nu] blev den tagen av genom ett tyskt ombud. Men om du inte tänker ”industrier” utan ”marknader” istället, så är det inget fel alls på den domänen om du frågar mig.
  //Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *