incheckning.nu – kan det vara något?

Idag släpptes lite roligare domäner tycker jag, åtminstone för den som har lite fantasi att skapa lite content – eller vad tycks om [barnsidor.nu] för spel, kläder eller allmänt för “föräldrasidor”, eller [grillfest.nu] som en receptsida för allt möjligt du kan lägga på grillen..eller [incheckning.nu] kan ju användas för reserelaterad tjänst. Även [privacy.nu] är ju inte helt fel för anonymitetsrelaterade tjänster osv.
Själv har jag registrerat idag, men vill inte berätta vilken eller vilka domäner pga av uppbyggnad av tjänst.. Dagens lista (de jag tycker sticker ut är fetmarkerade):

3dimage.nu
aarikka.nu
aonsweden.nu
baltsar.nu
barnartiklar.nu
barnmorska.nu
barnsidor.nu
carleriktandlakare.nu
consolidation.nu
dailies.nu
finnmerbat.nu
finnmerbil.nu
finnmerbostad.nu
finnmerjobb.nu
gemab.nu
grillfest.nuincheckning.nu
ipoker.nu

lionalpin.nu
mistie.nu
momsfinanssweden.nu
monternet.nu
pbx.nu
price123.nu
primarakeback.nu
privacy.nu
privatdetektiv.nu
rosasider.nu
sirocco.nu
snowshow.nu
stolt.nu
swedenlp.nu
swetop.nu
tandlakare-kragerud.nu
thecoach.nu
trescalsweden.nu
un.nu
waveman.nu

Jo, jag såg att min försäljning av [love.nu] letade sig in på en 14:e plats över sålda ccTLDer förra veckan hos DN Journal Det är ruskigt vilken koll dom har!

Jag som skriver, gör det ideellt och för att upplysa dig om verksamheter som JAG anser att det finns skäl att ifrågasätta och/eller varna för.. Jag skriver även generellt om olika tillvägagångssätt som bedragare använder och tipsar om utbildning/kunskap som finns att få. Läs mer om: http://www.peterforsman.se/ https://www.internetsweden.se/las-mer-om-internet-sweden/

Related Articles

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *