inget ont som inte har något med sig..

Skam den som ger sig – fick igårkväll indikationer om att reboot av en PC behövdes – sagt och gjort – men då hände något jobbigt – ALLT dog – jag menar ”dog”! *DATORSTRUL!* Nåt elände i burken brände..och jag orkade inte felsöka enligt konstens alla regler, utan bröt brutalt upp sattyget och försökte komma åt den ologiskt svåråtkomliga hårddisken.

Säga vad man vill om HP´s förkonfigurerade burkar – dom vet iaf hur dom ska ”låsa in” hårddisken – efter en lång tids svordomar och svettningar, på gränsen till hysteri satt jag iaf med hårddisken i handen och passade på att strippa den på RAM-minnen och en del andra kort..

En kvart senare hade jag modifierat en annan burk, som mest stått det senaste halvåret (pga av att det bara suttit 1GB RAM i den – så byte av HDD, dubbla minnet osv – så rockade nu allt som det skulle – det visade sig dessutom att det var en bättre processor, bättre grafikkort och lite annat lull – och nu alltså 2GB RAM istället för 1. Resultatet blev alltså en bättre burk (även om det inte är en ”rocketlauncher”, så klarar den galant av det som den är avsedd att göra.

Så till dagens lista då; det finns lite godis i dag. Jag planerade själv att ta [internetsidor.nu], men tänkte att eftersom det var ett par domäner som det racades om igår, så kan ju det få upprepa sig idag – om det är någon som är intresserad av den. [foretagsportalen.nu] är en annan domän som jag anser att man kan göra lite skoj med. De starkaste engelska domänerna idag är nog [income.nu], [sellit.nu] och [bestdeal.nu] och några Svenska IDN-domäner: [köpbostadsrätt.nu], [språkkurs.nu] och [säljoköp.nu]. Jag har inte reggat någon av dem så hittar du något intressant, så är det bara att se om någon annan hunnit före.

barnvakten.nu
beefjerky.nu
bestdeal.nu
biblioteksgatan.nu
bildgalleriet.nu
cet.nu
dlg.nu
fjcruiser.nu
foretagsportalen.nu
fotosjoppen.nu
ikonen.nu
income.nu
inruilen.nu – utbyte på Holländska
internetsidor.nu
kakelfabriken.nu
köpbostadsrätt.nu
medcoreab.nu
minpensionisverige.nu
molndalsboservice.nu
packshot.nu
philipmorrisab.nu
plugga-utomlands.nu
robertnylander.nu
schold.nu
sellit.nu
snomannen.nu
sounders.nu
språkkurs.nu
swedenrock.nu
säljoköp.nu
team-impact.nu
toyotalandcruiser.nu
t-vision.nu

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *