Nej, det känns inte riktigt bra..

Jag tror att jag eventuellt gick tillbaka till  .SE Registry lite för tidigt efter min 3+ veckors sjukdom för jag har delar av eländet kvar. Kände mig mkt bättre och sen hägrade en av årets stora höjdpunkter – något som jag uppskattar mycket:

Något som vi kallar för Roadshow och som innebär att .SE Registry träffar massor med registrarer i Göteborg, Malmö för att till slut avsluta i Stockholm –Inspirerande!

Vid dessa tillfällen kör vi ett halvdagsprogram för våra partners (registrarer) om allehanda punkter som kan vara av intresse för dem och det kändes som vi fått ihop en bra mix av topics i år (av de spontana reaktioner jag fått).

Vi genomförde Göteborg och Malmö förra veckan för att avsluta med Stockholm nu i tisdags och det har varit riktigt skoj – ingen av våra partners är den andre lik och det kommer upp nya tankar, idéer och ”nya sätt att se på saken” varje gång – mycket givande!

Det var nog lite påfrestande för åhörarna att höra mina raspiga hesa och stundtals hostiga presentationer – men jag tror att det funkade hyfsat trots allt.

Annat kul som hänt idag är att jag kommit upp i 230 stycken KIVA-lån – Det är härligt att känna att ens engagemang spelar roll!

Sen har ju nu ÄNTLIGEN iOS 4,2 släppts vilket för min del i nuläget bara betyder en sak – svenskt tangentbord – me like very much!

Hörde också någon ”viska” att paddan kanske landar i Sverige nu på fredag – fact or fiction? – vi får se 😀

Tills dess eller för den som inte bestämt sig – men som ändå är nyfiken, så hittade jag en sån härligt nördig källkod som jag kände att jag bara måste…

Kolla på hur din eller någon annans webbsida ser ut i iPad. Klicka även på ramen för att växla från liggande till stående och vice versa.

Nu sova.

Related Articles

2 Comments

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Predrag Mitrovic , torsdag 25 november 2010 @ 13:47

    Jag måste nog säga att ditt budskap på roadshowen gick före eventuellt rostig/hostig röst 🙂 Det var en suverän roadshow med många bra inputs, diskussioner och tankar. Nu är det viktigt att du kryar på dig 100%!

    Älskar iPad-”simuleringen”. Ska nog länka dit från någon av mina egna bloggar 🙂

    /Predde

  • […] Nej, det känns inte riktigt bra.. är en post av: Internet Sweden om domäner […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *