Nu är mitt mål för i år nått

Jag var för feg..eller snarare, jag vågade inte hoppas för mycket..

I mitten av sommaren så blev jag intervjuvad av det webbhotell som driftar den här bloggen; City Network för deras ”Customer Wednesday”.
”Customer Wednesday” är ett trevligt initiativ där de varje vecka gör en intervju med en av deras kunder och turen hade nu kommit till mig.

Vanligtvis är jag en åsiktsmaskin och har en uppfattning och ”svar” om det mesta.
Men jag fick ett par frågor som fick mig att likna en levande fågolholk..

Vad var ditt mål när du startade InternetSweden.se?” och ”Känner du att du nått ditt mål?

Det fick mig att fundera.. och det enda egentligen målet med bloggen, (alltså om man inte räknar med självklarheter som att det alltid är skoj om man når ut till så många som möjligt med det man skriver. Och ännu roligare är det om de som läser förstår vad man skriver..) men jo det enda målet, om det nu är ett mål för mig med bloggen är att när jag i oktober förra året engagerade mig i KIVA, så tänkte jag att:
..jo det vore ju inspirerande att kunna påverka andra människors livssituationer på ett positivt sätt..

Så i början av året så hoppades jag att komma upp i 50 lån på ett år. Det kändes redan det för övermodigt, men något att sträva mot..

Men så ville det sig så väl att jag tillsammans med många givmilda läsare bidrog med nya lån och nya lån som tillsammans med de pengar som betalades tillbaka av KIVA-långivarna i sin tur skapade ytterligare nya lån.

Så ungefär vid samma tidpunkt som intervjun, så började jag så smått fantisera om att ..kanske..men för feg för att säga det. Men målet hade jag ändå satt upp för mig själv: Jag skulle klara 100 KIVA lån fram till den 18 Oktober.

Det är något jag klarat redan idag.

Så jag känner mig för närvarande ruskigt glad över det.

Hur det gått till kan du se genom att klicka på de små bannerannonserna till höger..

Tack Admax, MissDomain, Loopia och City Nework, och välkommen alla andra!

Related Articles

4 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Joakim Green , onsdag 11 augusti 2010 @ 23:50

  Grattis! Lycka till i fortsättningen…

 • Jonas , torsdag 12 augusti 2010 @ 10:01

  Bra jobbat!

 • Torkel , torsdag 12 augusti 2010 @ 13:22

  Bra jobbat! Och tack för alla intressanta avslöjanden.

 • Moneymakergal , måndag 23 augusti 2010 @ 7:55

  Fantastiskt att ha ett så trevligt och osjälviskt mål tycker jag. Jag har hört om KIVA tidigare men inte riktigt orkat engagera mig, ska ta en titt på detta nu tack vare dig tror jag.
  Keep up the good work, so man säger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *