Nu blev Klout riktigt skoj!

KLOUT – vad är det?

Jo, enkelt översatt så är det en nivåmätare över din aktivitet och genomslagskraft i Sociala media-kanaler.
Klout är inte (i mitt tycke) 100%-igt tillförlitligt, men  har skapat en algoritm som tar hänsyn till aktiviteter hos Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn och Foursquare.
Läs mer här:  http://klout.com/corp/kscore

Mer än 100 miljoner har blivit “scored” av Klout och jag är en av dem.

Och min score brukar ligga runt 60 – beroende på hur stor spridning mina inlägg får.

Men utöver score, så kan man dela ut “+K´s” i olika ämnen och det var här det nu plötsligt blev lite skoj (tycker jag)

Det visar sig att jag leder (globalt) och inte bara i ämnen som FRAUD och PHISHING, utan även i ämnen som STOCKHOLM och inte minst i SWEDEN 

[sws_yellow_box box_size=”598″] Noterbart är att sveriges tidigare officiella Twitterkonto @sweden (som sedan dec 2011 används av olika svenskar varje vecka) kommer på 4:e plats och Svenska Institutet´s “Sweden.se“/@swedense kommer först på 19:e plats och relaterade twitterkontona @VisitSwedenUS och @VisitSwedenFR kommer först på 80:e respektive 81:a plats.. [/sws_yellow_box]

Jag tycker iallafall att det var lite skojigt *evil grin*..

 

 

Jag som skriver, gör det ideellt och för att upplysa dig om verksamheter som JAG anser att det finns skäl att ifrågasätta och/eller varna för.. Jag skriver även generellt om olika tillvägagångssätt som bedragare använder och tipsar om utbildning/kunskap som finns att få. Läs mer om: http://www.peterforsman.se/ https://www.internetsweden.se/las-mer-om-internet-sweden/

Related Articles

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *