Nu har jag fått idéer!

Titeln är mer avsedd till en domän jag registrerat [ideas.nu] än något annat speciellt – idéer får jag mest hela tiden – de flesta tom riktigt dåliga. Men av många dåliga kommer det en och annan bra (det är iaf min övertygelse) – så fortsätt för sjutton att komma med nya! Skriv gärna ner dem ni tror på extra mycket, för det kan vara bra att ta fram vid senare tillfälle att slipa på eller aktivera.

En annan domän jag registrerat är [verdien.nu] som är holländska och betyder – tillsammans med ”nu” (som betyder ”nu” på holländska också) ser jag det som en intressant domän.

Annars tycker jag att dagens lista var kort och inte hade speciellt mycket roligt att komma med, ett par tycker jag sticker ut lite, men inga märkvärdigheter:

actionbild.nu
bedragen.nu
businessopportunities.nu
eventmarketing.nu
femton.nu
grafiskoptimering.nu
handpicked.nu
keff.nu
nyx.nu
ortopedivastgbg.nu
puppylove.nu
sixsverige.nu
svenskacashcontrol.nu
svenskhivoaidsinfo.nu
up2date.nu
vasttrafikgoteborg.nu
åskradar.nu

Annars har jag fixat och donat lite med mitt ”reserelaterade projekt”, gått ett par wrestlingsmatcher med Win Server 2003 och Vmware, men jag har fått bekänna mig besegrad flera gånger. Det är också lite andra projekt som pockat på uppmärksamhet de sista dagarna.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *