RIKTIGT fula djur

Det här inlägget är nog inte vad du tror eller åtminstone inte den typ jag brukar skriva..

För ett tag sedan så satte jag upp http://www.worldstreamer.com och som söker mot ca ½ miljard videos, ett gäng tusen onlineTV-kanaler och lite cam-sändningar.

Jag har iofs pillat med exempelvis youtube-strippningar tidigare som http://www.internetsweden.eu där man slipper bli avbruten och distraherad av kringliggande banners och krafs och det går även att köra strängar som http://www.internetsweden.eu/search+marillion+grendel – något som jag tycker är ganska användbart (och för övrigt en mycket trevlig låt).

Men åter till Worldstreamer.com – Jag ramlade över en live-cam på några verkligt fula krabater som jag gärna vill att så många som möjligt ska få fascineras av:
Direktlänken dit är: http://www.worldstreamer.com/?play=223 eller titta på den inbäddad nedan. Jag vill poängtera att det är fullvuxna djur, alltså inga nyfödda ungar.
Förslagsvis så högerklickar du -> Klickar på “Zooma” och väljer “Helskärm” – Nasty little creatures!
För den som vill läsa lite mer finns det lite bilder och info om denna varelse som kan bli 20 år i fångenskap (vem som nu ….), kan läsa mer här.

Jag som skriver, gör det ideellt och för att upplysa dig om verksamheter som JAG anser att det finns skäl att ifrågasätta och/eller varna för.. Jag skriver även generellt om olika tillvägagångssätt som bedragare använder och tipsar om utbildning/kunskap som finns att få. Läs mer om: http://www.peterforsman.se/ https://www.internetsweden.se/las-mer-om-internet-sweden/

Related Articles

3 Comments

 • Karin Holmqvist , lördag 15 maj 2010 @ 14:25

  Ser ingenting Här ovan är det bara vitt och på worldstreamer.com bara svart
  Något specialformat?

 • Internet Sweden , lördag 15 maj 2010 @ 15:01

  Ja, det kan nog krävas en insticksmodul (Windows Mediaplayer) för icke Windowsanvändare.

 • Djurkungen , söndag 29 maj 2011 @ 13:05

  20 år i fångenskap, helt sjukt alltså!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *