Stora och små jyckar

En del fetstilat idag, mest hundraser och skatteinformation dock, en del svenska adresser, fler än vad det brukar vara. Själv har jag registrerat lite idag, bla [romantik.nu] och [receptet.nu] som jag jag gillar. Gissar att jag saknar min fd [love.nu] för mycket och att det gjort att jag föll för romantik.nu – endera det eller något annat. Jag får som sagt en hel del feeds till mitt skrivbord och idag observerade jag ett ganska fult scamförsök, eller vaddå försök – det lär vara personer som går på det och tråkigt nog fler än färre, men jag samlar info på annan PC om det, så inlägget om det kommer separat idag.
Dagens lista då – gissar att det attraherar en del:

akela.nu
alzheimerforeningen.nu
amori.nu
beardedcollie.nu
cockerspaniel.nu

finnmobler.nu
gentlemenscorner.nu
helleforsdistrikt.nu
judiskaforsamlingen.nu
jusungdom.nu
kakelugnsmakare.nu
konsumentrabatt.nu
kranbilar.nu
ljungvrets-resor.nu
nyakiruna.nu
rhodesianridgeback.nu
riesenschnauzer.nu
sanktbernhard.nu

skatt-info.nu
skatt-information.nu
skatt-service.nu
skatt-services.nu
skatte-info.nu
skatte-information.nu
skatte-service.nu
skatte-services.nu
skatteinfo.nu
skatteinformation.nu

skatteservices.nu
skattinfo.nu
skattinformation.nu

skattservice.nu
skattservices.nu
specialbil.nu
sporttjansten.nu
stadsflytten.nu
stockholmskulturfestival.nu
travtjansten.nu
vorsteh.nu
woonlasten.nu
yorkshireterrier.nu

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *