..ännu en insikt..

Sannolikt var det nog mest av lathet som jag först valde att använda ett Svenskt Webbhotells default-blogg när jag startade för ett par dagar sedan, lite av ”hur svårt kan det va..”.

Det tog mig kanske en dag att inse att det fanns alldeles för mycket som jag saknade för att det skulle kunna hålla länge.

Så, sagt och gjort slängde jag upp bloggen på ett annat ställe där jag har full kontroll på versioner och plugins osv. Så det är väl i stort vad jag ägnat dagen åt – att installera, kopiera, testa och försöka förstå..

Gjorde ett par timmars avbrott med familjen och besökte ett närliggande köpcenter idag – ett besök som blev ”en del” fördröjt, då vi precis hamnade där efter ett väpnat rån mot en butik, så det blev att sitta kvar i bilen (i mitten av långa köer) och vänta på att polisen gjort sitt för att kontrollera utgående trafik från garaget vi var på väg in i.

Fördelen var att köpcentret nästintill var folktomt när vi väl kom in..

Som hundägare, men tillhörande levnadsförlängande promenader i området där jag bor, kommer man också till insikt om att man har åldrats, på ett mer påfallande sätt än när man ser sig i spegeln, när man märker att killar och tjejer som jag kommer ihåg från dagisåldern.

Nu istället satsar och försöker ”pricka” både mig och mina hundar med sina nyinköpta mopeder (så jag nästan handlöst behöver slänga mig ner i närmaste dike, efterföld av ”flyghundar” med tillhörande koppel. Fastän jag försöker intala mig själv om att jag var likadan, så kommer jag fram till att NO NO – not likely! Och som en liten hälsning till dessa av dagens odågor så tillägnar jag följande klassiker:

 

Registrerat idag: [where.nu]

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *