Ansiktsbyte – men samma innehåll

Jag har under snart ett års tid publicerat en sk nysläppta .nu-domäner-lista i olika forum på Internet. Dels på min sida renew, men också på wn.se (Jag har också en tid skickat det som nyhetsbrev).

Hursomhelst har jag tagit beslutet att istället publicera den på denna sida istället, om inte annat för att jag tänker lägga lite kommentarer kring domänerna osv. Jag kommer även att publicera dem ”ocensurerade” dvs OM jag registrerat någon av domänerna innan jag publicerar – så kommer dessa att vara markerade. Jag kommer även att fetstila de domäner jag själv anser sticker ut lite.

algo.nu
amigas.nu
cajun.nu
comercio.nu – Spanska för ”handel”
costadaurada.nu – Spanskt resemål
cvassist.nu
denizbank.nu
diss.nu
dvdmovie.nu
hirsch.nu
idehistoria.nu
inetdata.nu
install.nu
kollegiet.nu
krokeks-skf.nu
muchachas.nu – Spanska för ”flickor”
primero.nu – Spanska för ”första”
redneck.nu
scoop.nu
senoritas.nu – Spanska för ”fröknar”
shadesail.nu
shadesails.nu
smorgasbord.nu
spacemonkey.nu
supreme.nu – Engelska för ”högsta möjliga; enastående; bäst”
tired.nu
top30.nu
trumf.nu
vikens.nu
vinbox.nu
vinboxen.nu

Det verkar som att mest är Engelska och Spanska domäner som släppts idag. Men även namnet på en stor Turkisk bank denizbank.

Related Articles

2 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Markus Jalmerot , söndag 31 augusti 2008 @ 17:37

  Damn vad du reggar domäner 🙂
  Install.nu gillade jag bäst..

  Kommer följa din lista här framöver.

 • internetsweden , söndag 31 augusti 2008 @ 19:10

  Hehe kul – men jag tror att du missförstod – det fetstilade är bara såna som jag tycker ”sticker ut lite” från resten – jag har avstått från att regga något – när jag gör det så kommer jag att skriva ut det – annars är väl mina senaste ”.nu-synder” som jag inte tidigare skrivit; [schafer.nu], [showtime.nu], [jakarta.nu], [saopaolo.nu], [semesterresan.nu], [kompanjon.nu], [central.nu], [bubbelbad.nu], [badkar.nu], [chef.nu], [bodybuilder.nu], [lägenhet.nu], [identity.nu], [batkop.nu], [puppies.nu], [kitchen.nu], [springa.nu], [via.nu], [record.nu], [slutspel.nu], [bidrag.nu], [eshoppa.nu], [isp.nu], [hittajobbet.nu], [agent.nu], [wallet.nu], [rekrytera.nu], [searchmarketing.nu], [dack.nu], [batmarknad.nu], [husmarknad.nu], [emails.nu] plus några till.. en par av dem har jag lite planer för, men inte alla – jag funderar på att lägga upp hela min portfölj, så kanske det ramlar in något roligt förslag om jointventure eller nåt.. visst ja..[jointventure.nu] har jag också 😉
  //Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *