boots blev inte min

Dagens släpp tycker jag inte var något jättespeciellt. Försökte direkt registrera [boots.nu] men någonting verkade gå snett. Jag sökte på WK – den var ledig – markerade och fortsatte – skulle betala med kredkort och fick då upp ett php-fel ..på rad 537 eller nåt.
Jaha tänkte jag (fan vågar backa med risk för att bli dubbeldebiterad) gick till Loopia – där den lös upptagen. Hmm Loopia brukar ju inte vara snabbast i världen med uppdaterad whois – så jag kollar med källan (Nunames) – och där lyser den hemligt upptagen. Så det är väl bara att inse att man blev omsprungen igen – och att det sannolikt bara handlade om sekunder – eftersom den lös ledig och var redo att betalas..
Så jag nöjde mig istället med att registrera [cottage.nu] – men lite “harig” över att något liknande skulle ske igen så registrerade jag genom registrerade jag genom Loopia (även om det sannolikt inte var WK´s “fel”.)
Här är dagens lista:

adventurequest.nu – inte helt okänt Flash-animerat RPG
booka.nu
chill.nu
cityselfstorage.nu – ett av de ledande “fysiskt” storagebolagen.
fidonet.nu – Fidonet http://en.wikipedia.org/wiki/FidoNet
gittan.nu
happyskin.nu
indomitable.nu – eng. för “okuvlig”
jee.nu
medicalcenter.nu
mgrover.nu
mycaris.nu
nfp.nu
onlymusic.nu
oversattaren.nu
skyltcenter.nu
spn.nu
sportprestation.nu
styleline.nu
styleshop.nu
swedpatent.nu
systemputs.nu
twee.nu
u4.nu
vexamera.nu
visionshuset.nu
voipinfo.nu – VOIP= Voice over IP

INTERNET SWEDEN REKOMMENDERAR NAMEDRIVE.COM FÖR SVENSKA DOMÄNPARKERARE
 

Jag som skriver, gör det ideellt och för att upplysa dig om verksamheter som JAG anser att det finns skäl att ifrågasätta och/eller varna för.. Jag skriver även generellt om olika tillvägagångssätt som bedragare använder och tipsar om utbildning/kunskap som finns att få. Läs mer om: http://www.peterforsman.se/ https://www.internetsweden.se/las-mer-om-internet-sweden/

Related Articles

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *