boots blev inte min

Dagens släpp tycker jag inte var något jättespeciellt. Försökte direkt registrera [boots.nu] men någonting verkade gå snett. Jag sökte på WK – den var ledig – markerade och fortsatte – skulle betala med kredkort och fick då upp ett php-fel ..på rad 537 eller nåt.
Jaha tänkte jag (fan vågar backa med risk för att bli dubbeldebiterad) gick till Loopia – där den lös upptagen. Hmm Loopia brukar ju inte vara snabbast i världen med uppdaterad whois – så jag kollar med källan (Nunames) – och där lyser den hemligt upptagen. Så det är väl bara att inse att man blev omsprungen igen – och att det sannolikt bara handlade om sekunder – eftersom den lös ledig och var redo att betalas..
Så jag nöjde mig istället med att registrera [cottage.nu] – men lite ”harig” över att något liknande skulle ske igen så registrerade jag genom registrerade jag genom Loopia (även om det sannolikt inte var WK´s ”fel”.)
Här är dagens lista:

adventurequest.nu – inte helt okänt Flash-animerat RPG
booka.nu
chill.nu
cityselfstorage.nu – ett av de ledande ”fysiskt” storagebolagen.
fidonet.nu – Fidonet http://en.wikipedia.org/wiki/FidoNet
gittan.nu
happyskin.nu
indomitable.nu – eng. för ”okuvlig”
jee.nu
medicalcenter.nu
mgrover.nu
mycaris.nu
nfp.nu
onlymusic.nu
oversattaren.nu
skyltcenter.nu
spn.nu
sportprestation.nu
styleline.nu
styleshop.nu
swedpatent.nu
systemputs.nu
twee.nu
u4.nu
vexamera.nu
visionshuset.nu
voipinfo.nu – VOIP= Voice over IP

INTERNET SWEDEN REKOMMENDERAR NAMEDRIVE.COM FÖR SVENSKA DOMÄNPARKERARE
 

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *