Återuppståndelsen av domain8

 

Domain8.se
För nåt år sedan, så startade jag en webbtjänst vid namn [domain8.se]. Den var då tänkt som ett Svenskt alternativ till MissDomain – som på den tiden inte varit fullt så underhållen som man kunde önska.

Domain8.se rullade på i ca ett år innan jag kom till insikt att det inte var fullt så roligt som jag hade tänkt mig; det blev betydligt mer support och FAQ-tjafs än vad jag föreställt mig, vilket innebar att ”det kostade betydligt mer än det smakade”.

Därtill ploppade en rad andra andrahandsmarknadsplatser upp som [domainstream.se] samt att [MissDomain.se] fick nytt liv, då Björn (som tillsammans med mig själv nu startat det Svenska domänforumet dnzup.se) blev ensam innehavare av marknadsplatsen och han förbättrade det på en rad olika sätt, inte minst med den addon-funktionen av ”Park & Build” av dina domännamn genom MissPark.

Jag har sedan domain8 stängdes ner endast vid ett fåtal tillfällen delat med mig till någon av någon större del av min portfölj, vilket kanske inte alltid varit så lyckat. Jag har därför återigen registrerat domänen [domain8.se], men denna gång är det inte en auktionsplats som förra gången, utan en dynamisk domänportfölj, med den större delen av mitt egna innehav.

Eftersom det både är tidskrävande och lite småjobbigt att kategorisera, sätta ombud och förfallodag på varje domän, så kommer domain8 att fyllas på allteftersom. Så det som idag är några hunda domäner kommer att bli betydligt fler..

Min avsikt är att ha fyllt på denna sida med det jag vill ska synas där fram till årsskiftet iaf.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *