Det kom ett samtal och ett e-mail..

För ett par dagar sedan tog jag emot ett samtal från S  B  som lät meddela att han var upprörd på mig och det jag skrivit om honom och hans bolag (länk till texten han refererade till) och uttryckte en rad hypotetiska händelser, som skulle hända mig och min verksamhet. Men jag väljer att inte återge dem, eftersom jag vill att du som läsare ska ge honom en ”neutral chans” och bilda din egen uppfattning.

Den korta versionen av vårt samtal är att jag bad honom skriva en text där han kunde peka på de saker han ansåg inte stämde i det jag skrivit om hans inblandning i bedrägeriverksamheterna – en text som jag lovade att jag ocensurerat skulle posta på bloggen.
Det enda ingrepp jag gjort är att försöka dela upp i meningar och lyfta in lite luft, eftersom all text kom i ett stycke.

Hej!

vi talades vid igår, gällande det du har skrivit om mig på din webbsida (internetsweden.se)

jag var väldigt upprörd som du kanske själv förstår med tanke på att du har skrivit en hel del saker om mig på din sida utan min tillåtelse samt att det är ej korrekta uppgifter vilket har skadat min verksamhet svensk media upplysning samt mitt privata liv.

Jag blev uttsat för ett hott igår ca 15.00 2011-11-16, promenerade mot mitt företag när jag plötsligt hör någon skriker jävla bluffmakare och springer fullfart mot mig och är väldigt hottfull mot mig, jag tar mig snabbt in mott gården som är en ingång till mitt företag.

Varför förstog jag inte själv förens jag berrätade för en bekant vad som hade hänt, då fick svar på min fråga! Och det var för att det står en massa saker som inte ens stämmer om mig mitt företag? Varför?

Och hur kommer det sig att du väljer koppla mig i en artikel med Skånes bluffmakare som du har i en artikel?

Hur kan du påstå att jag är en bluffmakare efter som att jag sålde vidare ett domän namn?
Jag äger ett antal domän namn idag, och har inte använt dem i dåligt syfte, om ett företag blir intresserad utav domän namn som jag äger så får jag lov enligt svensk lag sälja det vidare så jag förstår inte varför du väljer att placera mig i en sådan situation?

Om det företaget väljer att göra något med det domän namnet som inte är korrekt kan inte jag som person stå för det?

Jag kan inte kontrollera företag i Sverige om dem väljer att göra okorrekta handlingar.

Jag kan bara stå till försvars för vad jag gör som person.

Du har skrivit att jag står ensam i styrelsen? Det stämmer helt korrekt, jag är bara 23 år gammal med ett barn och sambo lever ett normalt liv är inte miljonär försöker att klara mig på egen hand och försörja min familj samt hjälpa företagare runt om i Sverige det är mitt syfte med svensk media upplysning, jag har så mycket som jag kan tillföra för detta land samt hjälpa många företagare att ta sig ur dessa hemska situationer.

Anledning till varför jag sitter ensam i styrelsen är efter som vi var 5 aktieägare tidigare och inte riktigt kom överens med varandra så det sprak internt, vilket ledet till att jag sitter själv idag och vill kämpa vidare och hjälpa företagen i Sverige, men i dags läget är det tufft för mig då jag inte har tillräkligt med kapital för att kunna bedriva den själv, jag kämpar för att försöka ta mig upp i gen men Rom byggdes inte på en dag och det gäller samma sak för mig.

Jag har ca 30 nöjda kunder idag som aldrig har klagat samt som jag har hjälpt med att bestrida deras bluff fakturor samt hjälpt med dem media planering mm.

Vad jag vill få förklarat är att jag vill att du omedelbart tar bort det du har skrivit om mig eftersom att det du har skrivit inte är korrekt och jag hoppas verkligen att vi kan samarbeta med varandra istället jag vet att dit mål är att se till att alla bluffmakare åker bakom låss o bom, men du kanske kan behöva fler samarbetes partners samt fler som mig som kan försvåra det för dessa bluffmakare!

Jag är mer en gärna samarbetes villig samt att jag respekterar dit arbete hoppas du har förståelse för det jag har skrivit.

Hör gärna av dig och uppdatera mig gärna hur det blir och när du kan se till att mitt namn inte smutskastas på så sätt som det är idag. Obs! mediaupplysning@gmail.com inte är min och den tillhör inte media upplysning heller!
Mvh// 

S  B 
Mediarådgivare

Först vill jag deklarera att jag aldrig uppmanar eller stödjer våldsverkare!

Anledningen till att jag skriver på bloggen är INTE heller för att leka domare eller som S  tycks tro, för att busar ska hamna bakom lås och bom.

– Det är helt enkelt inte min avsikt eller roll att leka ”minipolis” – det har vi polisiära myndigheter till.
(Som jag dock anser hanterar aktuella bedrägeriverksamheter – katastrofalt illa)

Anledningen till att jag skriver är istället för att informera och varna privatpersoner och näringsidkare från att bli lurade av verksamheter som JAG anser är oseriösa och bedrägliga i sin verksamhet. 

Vidare så skriver jag om bolagsföreträdare och ”nyckelpersoner” för oseriösa verksamheter.
I den rollen har jag skrivit om S  B , då han både står som ensam styrelseledamot i  Svensk Media Upplysning AB  och står/stått som registrant (innehavare) för ett flertal domänadresser som sedan använts av lika många olika bluffbolag.

Men bara för att jag har min övertygelse klar för mig så låter jag dig som läsare avgöra hur pass troligt det är att 30 nöjda kunder kring dessa två ”presenterade” tjänster:
http://mediaupplysning.se/Tjanster/Saljstod/
http://mediaupplysning.se/Tjanster/Mediaplanering/

Internetsweden.se är sedan en privat blogg som dessutom innehar utgivningsbevis vilket ger den här bloggen  samma grundlagsskydd för yttrandefriheten som radio, tv och tidningar har – och jag behöver naturligtvis inte inhämta lov från någon kring vad jag skriver.

Slutligen har jag aldrig skrivit något om [mediaupplysning@gmail.com] utan det jag skrivit om är [svenskmediaupplysning@gmail.com] som exempelvis rörande domänregistreringen av [hittaallaforetag.com] och du vet ju precis som jag vem som är innehavare av det telefonnumret, ifall du inte vill känna dig vid det domännamnet.  Se:  http://who.is/whois/hittaallaforetag.com/

Related Articles

4 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Property Marbella , måndag 21 november 2011 @ 17:16

  Bra jobbat som vanligt Peter, men skall det vara så dj***a svårt att låsa inne dom och kasta bort nyckel??
  ———
  Mja, det har jag ingen uppfattning om, mer än att det vore fördelaktigt att myndigheter nu börjar ta sitt ansvar..

  Peter Forsman | internetsweden.se

 • Nicolai , fredag 25 november 2011 @ 16:57

  Jag är från Malmö och har jobbat för S på kontoret som ligger på Drottninggatan 38 i malmö. S och hans kollegor är kända bedragare. Han är dessutom affilierad med den så kallade K-fallangen här i Malmö.

  Svårt att förstå mig på dig S . Varför gör du inte det på riktigt, jag menar, nu lägger du ner en massa energi på bluffa och bedra. Vilken typ av person vill du att din dotter ska vara egentligen. Fick du inte nog på Hittaföretag .se. nu ska du göra samma grej igen

  Hoppas du skäms S

 • J.W , torsdag 1 december 2011 @ 16:29

  Jag har inga ord för bedragare, fy på er & må er brinna i helvetet som sägs finnas 🙂
  ———————–
  Jag väljer att inte kommentera det specifikt.. 😉

  Peter Forsman | internetsweden.se

 • Du e skam , fredag 11 maj 2012 @ 9:05

  Ni anklagar folk på vilka grunder då är inte företaget ett lagligt företag som betalar skatt? den personen som säger sig ha jobbat för s och skrivit den här komentaren är en misslyckad person. Du är inget annat än en polsk luffare vist gör det ont när en med utländskhärkomst reser sig och lyckas då svider det i era ögon eller hur. Sedan att be folk att brina i helvetet menar jag visar vilka omogna personer det finns där ute att hänga ut en person så där måste vara olagligt hur hade du kännt om man hängde ut dig och skrev om dig skulle du känna dig säker på nätterna i malmö??? allt har sin tid o plats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *