En liten, men för mig viktig skillnad har skett på internetsweden.se

Den här sidan; internetswden.se har aldrig tidigare visat Googleannonser (eller för övrigt några annonser ut något annonsnätverk).

Från och med idag gör den det.

Två Adsenseannonser – i början och slut på varjde inlägg och en annons i kolumnen till höger)

Det är en liten förändring, som kanske inte så många lägger märke till – men för mig är det ett ganska stort och tråkigt, men viktigt steg att ta.
Allteftersom bloggen får fler läsare/besökare så ökar trafiken och mer trafik betyder större utgifter för mig varje månad.

Det betyder dock inte att internetsweden.se satsar på att bli vinstdrivande, utan avsikten med annonserna är att de ska bidra till de inte obetydliga kostnaderna jag har för internetsweden.se.

”Icke-vinstdrivande”, innebär alltså att eventuella intäkter från Googleannonserna hjälper mig att betala de ökande kostnaderna för bloggen – jag skriver själv fortfarande helt ideellt och alltså utan ekonomisk vinning.

I det fall, ”hoppas hoppas” att det skulle bli några kronor över på sista raden, så kommer de kronorna gå till mitt engagemang för Kiva mikrolån.

Det kanske är helt betydelselöst för dig som läsare, men något jag vill skriva ut.

Related Articles

3 Comments

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Mikael , lördag 28 juli 2012 @ 19:04

    Kan tycka att det är helt ok att ha annonser för att på detta sättet kunna bidra så kör hårt kommer säkert att klicka på någon bara för sakens skull.

  • Karin Holmqvist , onsdag 8 augusti 2012 @ 22:42

    Bra att du meddelade så att jag kan göra undantag för denna domänen i ad-blocker. Något jag också uppmanar andra att göra för om annonserna hjälper dig att driva webbplatsen så ser jag dem gärna och klickar om jag finner något tillräckligt intressant.

  • […] 16, 2012  /   Ingen kommentar För några veckor sedan, så skrev jag inlägget En liten, men för mig viktig skillnad har skett på internetsweden.se  där jag berättade att bloggen börjat med Google […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *