Nej, Googleannonser var inget för mig..

För några veckor sedan, så skrev jag inlägget En liten, men för mig viktig skillnad har skett på internetsweden.se  där jag berättade att bloggen börjat med Google Adsenseannonser.

Det jag prövade var att börja och avsluta varje inlägg med en bannerannons från Google. Samtidigt som jag tryckte upp en annons i högra menyn.

Den observante kan nu lägga märke till att de inte finns där längre.
De är borta och kommer fortsätta att lysa med sin frånvaro.

Googleannonser på internetsweden.se kändes fel redan från början och därför har jag tagit bort dem.

Istället är du som läsare välkommen med sponsring. Jag kommer att begränsa antalet sponsorer, men än så länge har jag flera platser tillgängliga ochjag har inte bestämt mig hur många som kommer att tillåtas.

Related Articles

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Evelina , torsdag 23 augusti 2012 @ 20:38

    Förmodligen ett klokt val. Adsense gjorde några ändringar tidigare i år så att ej relevanta annonser har börjat visas. Jag förlorade massor på det och har nu försatts till förra året vid den här tiden trots att jag har expanderat mitt företag massor. Den som förlitar sig på Adsense idag tar en stor risk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *