.eu brev del 1

Efter att igår kikat på Dan´s blogg och smålog lite åt det brev och knapp han fått, så tar jag mig vidare till Nikke Lindqvist´s blogg för att se att han fått samma brev. För att sedan hämta in posten själv lite senare på dagen och hittar ett likadant adresserat till mig.

Givetvis ställer jag mig bakom uppropet och måste även ge den som ligger bakom det att det är en genialisk tanke bakom det – pinpointa utvalda personer som aktivt bloggar med webben som fokus och göra det med ett ämne som är värt att ta upp. För att visa mitt stöd, ska jag ta fram lite intressanta siffror i ”del 2” som jag hoppas hinna med under dagen.

Related Articles

5 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Kristofer , tisdag 30 september 2008 @ 14:47

  Då är det väl bara vänta tills det trillar ner ett liknande brev i min brevlåda=)

 • Van Damme , tisdag 30 september 2008 @ 17:38

  Jag har sålt ett gäng .eu till centraleuropeer, och fått märkligt bra betalt för ibland mediokra namn, så det finns en marknad för dessa, även om den är utanför Sverige.

 • internetsweden , tisdag 30 september 2008 @ 17:45

  @Van Damme – ok, det kan jag faktiskt tänka mig, jag har själv den uppfattningen av att .eu går hem bäst i beneluxländerna – dvs en riktigt marknad utan spekulationer, utan defacto slutanvändare av domänerna. Själv har jag haft ett litet fåtal som jag släppte i stort sett direkt – nån sa jag tom upp i förtid, bla för att jag fick avsmak för den totala inkompetens registrets företrädare uppvisade inför de fakta som lades fram för dem av bla Go Daddys CEO; Bob Parsons
  Jag har NOLL tillit för det registret..
  //Peter

 • Kristofer , tisdag 30 september 2008 @ 18:44

  vart ska man försöka sälja dom?

 • .nu brev del 1 | Internet Sweden tänker högt.. , onsdag 15 oktober 2008 @ 15:46

  […] ni ihåg det här brevet som jag och ett antal andra personer fick för en tid sedan? Idag var det dags […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *