Har inte internetsweden.se stängt ner ännu?

I inlägget:
https://www.internetsweden.se/om-ca-tva-manader-slacks-internetsweden-se-ned  i slutet av februari så skrev jag att den här bloggen kommer att fimpas, raderas och för evigt förpassas till papperskorgen.

Men efter det har jag tagit emot enormt mycket reaktioner från såväl ”vanliga läsare”, entusiaster, nätaktivister, branschfolk och myndigheter med det gemensamma budskapet att ”så får du ju inte göra..”.

Jag har också fått ett antal förslag om att ”men vi kan ombesörja hostingen” till förslag om hur jag ska göra bloggen till en pdf-bok mm.

Men det kommer inte att ske, däremot har jag tagit till mig och omvärderat allt en smula och vad som kommer att ske är att:

..bloggen kommer att få leva kvar under några månader till, innan jag kommer att ”konservera den i ett platt statiskt format” för framtida besökare.

Det kommer att innebära att det som står…står.
Och det innebär även att de sponsorer och KIVA-lånsstödjare som står…står.

Hur länge kommer de att finnas där då?

Ja, såväl domänen internetsweden.se som bloggens utgivningsbevis går ut 2021..
http://who.is/whois/internetsweden.se
https://www.internetsweden.se/las-mer-om-internet-sweden/utgivningsbevis

Och av den anledningen kommer jag att köra en ny runda fram till jag låser sidan, där intresserade verksamheter nu får ett svårslaget erbjudande:

stodkiva

Precis som tidigare kommer jag att erbjuda 125x125px KIVA-supportbanners (site-wide) för motsvarande 10 stycken KIVA-lån ($250 USD)
https://www.internetsweden.se/las-mer-om-internet-sweden/kiva-mikrolan
Med den mycket stora skillnaden att de ”KIVA-stödjare” som får plats, nu kommer att synas under betydligt längre tid än som tidigare; 1 år..

Site-widelänken innebär att stödet syns på så här många sidor.

Jag kommer istället fortsättningsvis att lägga en en dos energi på Varningskollen.se där jag gör mitt bästa i att kanalisera och förstärka andras varningar och relaterade sidor.

Related Articles

2 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Petter , fredag 10 januari 2014 @ 0:19

  Är webbplatsen nu i vad du kallar ett platt statisk format? Eller är den bara i ”viloläge” som det uttrycks på förstasidan. Förklara gärna =)

 • Internet Sweden | Peter Forsman , tisdag 14 januari 2014 @ 15:11

  Jag kom aldrig så långt som att skapa statiskt platt innehåll, eller snarare jag skapade, men ersatte aldrig bloggen.
  Nej, det är nog mer beskrivande att den befinner sig i viloläge. Och jag kommer att skriva lite då och då tror jag nog, när tid ges.
  Peter Forsman | internetsweden.se | varningskollen.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *