Inom kort: Den viktigaste händelsen på väldigt många år.. FFF, Finacial Fraud Forum !

Inom kort: Den viktigaste händelsen på väldigt många år.. FFF, Finacial Fraud Forum !

Finacial Fraud Forum – ekonomisk brottslighet, vad är prislappen?
..kommer att genomföras om en dryg månad, den 18 september i Wallenbergsalen, IVA Konferenscenter.
https://www.foretagsuniversitetet.se/konferenser/Financial-Fraud-Forum

Det blir en heldag med (enligt min uppfattning) sannolikt den mest sakkunniga och kompetenta föreläsarlista som jag sett rörande ekonomisk brottslighet i Sverige.

Generaldirektörer, Åklagare, Professorer, Poliser och Experter (vilket jag lite motvilligt sällar mig till) kommer att göra sitt bästa för fylla en spännande och skrämmande dag, full med nya insikter och skrämmande fakta.

Föreläsarna behöver kanske inte någon mer presentation än den som återges på sidan, men vill ändå poängtera att jag har samverkat med flertalet av personerna och bidragit till att många och mycket stora brott förhindrats, pågående har stoppats och andra utretts och lagförts.

Och extra glad är jag över att arrangören lyckats boka in Professor Mark Button från Centre for Counter Fraud Studies vid Portsmouth University, som till skillnad från Sverige, har en mycket god uppfattning om vad bedrägerier och ekonomisk brottslighet kostar det brittiska samhället i direkta och indirekta kostnader då de varje år publicerar ”Annual Fraud Indicator”
Förra årets AFI: https://brand.crowe.co.uk/wp-content/uploads/sites/2/2017/11/Annual-fraud-indicator-2017.pdf

Bedrägerier och ekonomisk brottslighet drabbar idag alla typer av företag och sektorer och vi behöver inse att de mest lukrativa brotten sällan eller aldrig polisanmäls och därför aldrig syns i kriminalstatistiken och därför bara i undantagsfall utreds av brottsbekämpningen.

Det är inte längre frågan om ifall ditt företag eller verksamhet kommer att drabbas, utan när och hur mycket ni kommer att förlora för att sedan leda till fler och kanske ännu större kostnader.
För förutom de direkta kostnaderna, som kan vara väl så kännbara, så genererar det kostnader och arbete för att begränsa, förbättra och förhindra att det sker igen.
Men kanske kunde allt kunna ha förhindrats?

Jag kan nog inte tillräckligt understryka att det är en viktig dag för alla typer av sektorer och det är banne mig närmast tjänstefel att inte göra sitt bästa för att delta.
Få inblick i metoder, siffror, trender, processer, prevention och en massa mer.

En bättre möjlighet att få insikt i hur den annars dolda ekonomiska brottsligheten ser ut i Sverige kommer inte att erbjudas – det är den bästa investering du kan göra för ditt företag/verksamhet!

Läs mer och anmäl dig här: https://www.foretagsuniversitetet.se/konferenser/Financial-Fraud-Forum

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *