Jag tog ingen rövare

 
Ali BabaI dag släpptes inte så mycket skoj, ett par som stack ut lite tyckte jag . En “rövare” tog jag iallafall och registrerade [ideal.nu] som jag tyckte var lite rolig.

Jag vet inte vad ni tycker men onlineauktion.nu är ju inte helt fel, då den är mycket mer beskrivande än många etablerade auktionssidor. Den stämmer också bra med sökfraser i sökmotorerna – få se nu vem som hinner först.

Sitter och fundera på om jag ska göra en sida för aktuella auktioner/försäljningar av domäner – vad tror ni – skulle det uppskattas?

 

 

 
alibaba.nu
bhappy.nu
bortgångna.nu
brf-td.nu
cecilie.nu
ductile.nu
e-care.nu
hemligabilder.nu
hundgora.nu
inet.nu
interactivebusiness.nu
kerne.nu
kovik.nu
lasses-trafikskola.nu
libbey.nu
makarska.nu
maxphoto.nu
moviehouse.nu
mt.nu – misstell
onlineauktion.nu
pcplus.nu
pepes.nu
platsportalen.nu
prm.nu
pubankaret.nu
schmid.nu
skoterbutiken.nu
treatment.nu
trendora.nu

Jag som skriver, gör det ideellt och för att upplysa dig om verksamheter som JAG anser att det finns skäl att ifrågasätta och/eller varna för.. Jag skriver även generellt om olika tillvägagångssätt som bedragare använder och tipsar om utbildning/kunskap som finns att få. Läs mer om: http://www.peterforsman.se/ https://www.internetsweden.se/las-mer-om-internet-sweden/

Related Articles

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *