Nu finns möjligheten att sponsra internetsweden.se

Sponsra internetsweden.se

Nu introducerar jag möjligheten att sponsra intenetsweden.se.

 

Jag får återkommande frågor från företag och privatpersoner om de inte kan få bidra med en peng *som tack för hjälpen* för att de blivit hjälpta av inlägg/varningar som jag skrivit.
Jag satte då upp en numeriskt begränsad möjlighet till att stödja mitt KIVA-engagemang med 10 KIVA-lån (motsvarande 250 US-dollar)
http://www.kiva.org/lender/InternetSweden

För närvarande finns lediga ”KIVA-platser”  Läs mer om KIVA-stödet.

 

[sws_yellow_box box_size=”537″]För de som vill stödja internetsweden.se, men inte med 10 KIVA-lån, öppnar jag idag upp följande möjlighet att bli sponsor av sidan under 180 dagar via endera textlänk eller bannerlänk (max. storlek 180 x 150 px.)

Avsikten är inte att eventuella sponsringsgåvor ska gagna mig ekonomiskt, utan ge avlastning till kostnaden jag har för hosting mm av internetsweden.se (sedan 2008; ca 22- 25 000/år). [/sws_yellow_box]

Textlänk eller bild/bannerlänk på internetsweden.se

Jag erbjuder (sitewide; 10 000+ sidor) textlänkar alternativt bild/bannerlänkar (max. 180 x 150 px.)

Placering: Den högra sidpanelen på samtliga sidor
Tid: 180 dagar
Betalningssätt: Paypal (VISA och Mastercard)

Det finns även möjlighet till betalning genom Payson (VISA, Mastercard, direktbetalning genom Handelsbanken, SEB, Nordea och Swedbank), det kräver dock manuella instruktioner som initieras genom e-mail till info@internetsweden.com

Läs mer om möjligheten att sponsra internetsweden.se

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *