Peter Sunde (brokep) har helt rätt!

Jag hittade en twittring om BREIN-rättegången som ledde mig till brokeps blogginlägg och för vad det är värt och utan att jag känner till övriga detaljer i målet, så ger jag Peter Sunde (brokep) 100% rätt i att uppgifterna i kreditupplysningen är förvanskade av någon part. Därmed finns det all anledning att ifrågasätta och särskilt granska riktigheten i ALL bevisning som läggs fram av den parten i målet. Jag tycker inte att det är acceptabelt.

Jag kikade på artikeln och tycker att det är märkligt eller lustigt (har inte bestämt mig än) att denna sk kreditupplysning inte kommit på tal innan och jag hittar bla denna artikel från CNET NEWS (daterad 29/9 2009) där det står:

Also in the filing, the MPAA asserts that Reservella is just a front. Reservella is the company based in Seychelles, an island nation northeast of Madagascar, that The Pirate Bay founders say owns the site. The studios maintain Reservella is controlled by Neij, but Kolmisoppi denied this.

Det får ju anses vara märkligt att enorma ”the Motion Picture Association of America” (MPAA) inte lyckats uppbringa bevis eller stöd för så pass grova anklagelser mot Neij när artikeln ovan skrevs – men att BREIN i Holland kommit på snilleidén och undanhållit!? detta från uppdragsgivarna, eftersom kreditupplysningen då är tillverkad redan ”Date of Inquiry 30 Jul, 2009”.
Vilket borde betyda ett av två saker – MPAA researchers har en del att lära av BREIN´s researchers – eller så  är någon mer än lovligt kreativ..

Jag rekommenderar att du läser brokeps blogginlägg

Skrivet av:
Peter Forsman / Internet Sweden

Related Articles

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *