Sell or die!

Eftersom auktionsrundan på www.internetsweden.se  sker med viss tidspress, så beslutar jag att de domäner som inte fått något startbud när de första auktionerna avslutas, successivt kommer att tas bort från listningen.

Läs mer här

Följ Internet Sweden på Twitter!
Följ Internet Sweden på Facebook!

Related Articles

2 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Daniel , tisdag 17 februari 2009 @ 16:25

  När börjar du flytta över domäner då? du har ju fått betalt för flera veckor sen och mail svarar du inte på 🙂
  förstår ju att du är upptagen men på ett ungefär? hur länge ska man vänta? 🙂 (I want my domains 🙂 )

 • internetsweden , tisdag 17 februari 2009 @ 16:51

  Man får vänta den tid det tar 🙁 – jag jobbar på allt jag hinner. Flera hundra har redan bytt ägare – under alla TLDer. Jag jobbar dagtid på .SE, men har tagit ledigt en del för att hinna med det här, så det är kvällar, helger och extra ledig tid som går till det här – men som sagt – jag jobbar på allt vad jag hinner..
  //Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *