Speaking Roses – En mycket trevlig webbtjänst!

Som av en händelse så ramlade jag in på den ofta så intressanta bloggen dan.se för att se om det det kanske startats någon behjärtansvärd minnesfond eller insamlingsstiftelse till minne av Dan´s nu bortgångna husdjur ”twitter”.

I min besvikelse började jag då kika lite på andra nyheter och inlägg av Dan själv och andra. Intresserade mig snart för en ett inlägg om den nya tjänsten ”Speaking Roses” som jag besökte och ganska snart var jag övertygad om att de erbjöd något som stack ut från ”det vanliga”.

Och med ett vagt minne av nån standupcomedyshow från ”antiken” med Eddie Murphy som upprepade gånger säger ”What have you done for me lately” (tror att den finns på youtube för den intresserade), så knåpade jag snabbt ihop en beställning.

Det tog sedan inte lång tid förrän jag blev uppringd av företaget som checkade med mig (beställaren) om de fick ringa mottagaren för att kolla att personen fanns på plats. Vilket jag inte hade emot.

Jag vill bara säga att leveransen uppskattades mycket och det har sällan hänt att jag fått så mycket cred för lite blomster (se bild). Så jag rekommenderar tjänsten, vars produkter som sticker ut.

Besök dem på www.speakingroses.se !

Skrivet av:
Peter Forsman / Internet Sweden

Related Articles

5 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Nicklas , lördag 22 augusti 2009 @ 14:44

  Det ser ut att vara en bra tjänst, då dröjer det nog inte länge innan jättarna tar efter.

 • Fredrik Näs , lördag 22 augusti 2009 @ 21:18

  Oj så trevligt, det här lär nog vinna bonuspoäng hos mig med ”frugan” här hemma 🙂

  Ska se om dom levererar till Norge!

  MVH Fredrik Näs

 • Fredrik Näs , söndag 23 augusti 2009 @ 3:12

  Detta block i botten på speaking roses, som i mina ögon är helt klart för att dra besökare på stora sökord är lite väl cheasy i mina ögon:

  ”Coca-Cola, AT&T, Microsoft, Elvis Presley, Marilyn Monroe, Rolex, Kodak, Lancome, Browning, Oscars, NBC, 132,
  Harley-Davidson, ABC, FamiliCurcle, Forbes, Inc, WB, Univision, Indianapolis Motor Speedway, Planet Hollywood,
  PartyPoker, Extra, Grammy Awards, The Bachelor, Miss America, Remax, Albertsons, Lexus, RHJ, Palms and
  Kentucky Derby are registered trademarks of their respective companies.”

 • internetsweden , söndag 23 augusti 2009 @ 11:28

  @FredirkNäs – Jag reagerade naturligtvis på samma sak som dig – innan – jag gjorde min beställning, men kom fram till att det är helt i sin ordning. Varför? Jo, som det ser ut för mig är speakingroses.se licensierat (typ franschise) från speakingroses.com som använder exakt samma text pga av att de använder dessa varumärken i sin marknadsföring, dvs har prytt rosor med Coca-Colas logo och Lancomes och Rolex´s osv. Så jag tror inte att den texten ens är vald av den Svenska licenstagaren, utan ”påtvingad” – se mer på speakingroses.com
  //Peter

 • Fredrik Näs , söndag 23 augusti 2009 @ 12:26

  @Internetsweden – Ja, det var en ganska logiskt förklaring, anledningen till att jag reagerade över det var att jag inte såg dessa varumärken i utbudet av tryck på sidan. Samt att jag tror att det rent generellt är negativt för sidan, om jag inte missminner mig så straffar väl Google sidor som lägger textblock på sidan som har för lite kontrast mot bakgrunden? Nu kan det mycket väl vara som så att detta är tillräckligt med kontrast, men jag blir genast skeptisk när jag ser svagfärgade textblock långt ner på en sida.

  Hursomhelst så har jag skickat ett mail till dom för att se om dom kan få roser igenom tullen till Norge.

  Jag förutspår att denna tjänst kommer att slå hårt runt mitten av Februari 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *