Thats a lot of bullshiit!

Det finns ytterst fa som forstar den rubriken, men det finns de fa som gor det.
Jag ar nu tillbaka pa hotellet efter en helkvall med en helsjuk blandning av helt underbara manniskor.. Med alltifran en 3-faldigt HELT underbar varldsmastare till en av varldens absolut storsta domainers i varldens. Och alltifran du kan tanka dig dar emellan – En helt osannolik blandning med manniskor fran alla horn i varlden.

Efter en dag dar jag lyssnat till presentationer av registryn som har en tysktalande publik, samtidigt suttit brevid de som ropade in overlagset flest domaner i den exklusiva liveauktionen som holls ikvall, sa var jag en av totalt ca 10 pers som blev inviterad att folja med arrangoren av TRAFFIC till andra sidan av Milano dar vi at sjukt mycket fisk och skaldjur och som jag fick uppleva en del helt bisarra saker..

Val hemma pa hotellet sa ar det efterfest i en svit av det battre slaget och jag har sallan traffat en mer odmjuk vard. Detta trots att han ar sjukt kand i dessa sammanhang.

Men efter denn har kvallen sa finns det inte mycket mer att saga an … Craig and Angie – I love you to!!

Related Articles

7 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • uncleBobSwe , söndag 2 maj 2010 @ 21:37

  Du stavar lika dåligt som Martin Kleinhuber och är minst lika oseriös som den där eländiga spammaren av förtal och lögner. Den del av internet du vurmar för är just en sådan illaluktande sörja som ger internet dåligt rykte. På tal om rykte:
  Hur hade du det med den ryska maffian?. Fick ni napp i ert försök att promota rankingen för skummisarnas porrsidor och andra scam?

 • Internet Sweden , söndag 2 maj 2010 @ 22:40

  Haha jag vet inte vilken sten du gömt dig under, men jag kan uppdatera dig med att anledningen till att mitt inlägg saknar prickar är för att jag skrev det på min iPad (som än så länge saknar stöd för Svenska tecken). Eftersom du verkar bott under en sten en tid, så kan vi för sakens skull säga ”En stor iPhone som det inte går att ringa med”..

  Jag skulle väl vilja påstå att vare sig jag eller MK ser att vi har det minsta uns gemensamt. Du kanske även missat att jag är registraransvarig på .SE och MK just var en registrar till .SE, fram till en kort tid sedan, då registrarens avtal sades upp.

  Och som svar på ditt så kallade rykte; så javisst jag är ju känd för att frottea mig med såväl skummisar, rysk maffia och framförallt scammare. När du skriver ”Ni” – avser du då min arbetsgivare .SE?
  Eller hur menar du? Kanske att ”Me, Myself and I” som ska få lite gruppkänsla?
  Har du överhuvudtaget läst något inlägg på den här bloggen?

  IDIOT!! – fattar du inte att du ska göra din hemläxa MYCKET bättre innan du ska försöka sprida en massa skit. Är jag överraskad över att din profil är mest aktiv på:
  Sydsvenskan.se, Politiskt Inkorrekt, Sverigedemokraterna.de ?

  Gör dig nu själv en tjänst och kryp tillbaka till den din håla i centrala Malmö och håll dig där!
  //Peter

 • uncleBobSwe , måndag 3 maj 2010 @ 1:43

  Men snälla lilla vän. Tagga nu ner några hekto innan du spricker. Tar du detta så allvarligt att du var tvungen att skylta med din Ipad och i din ofantliga enfald tro att det är en ursäkt för något? Vad är det för ”prickar” du dillar om? Stavningen av ”frottea” skall väl inte ha några prickar? NÄ-NÄ NÄ Snyt dig och kom in i matchen,

  Att du och Martin K har nåt skumt Anti Sd projekt ihop förvånar mig inte, eftersom folk har sett er på ditt stamfik de senaste månaderna, ivrigt flashande era små penisförlängare. Det var ganska kul, tyckte Madde när hon såg er. Du är minst en lika usel provokatör, mytoman och skitstövel som Martin, det märks. Är ni släkt? Spelar ni banjo ihop?

  . Men nu vet jag lite mer och snart är det dags att låta dig smaka på din egen Medicin. Det skall bli riktigt kul att lära dig trollkonster som en sketen amatör som du bara kan drömma mardrömmar om.

 • Internet Sweden , måndag 3 maj 2010 @ 8:07

  Du verkar ju mer än lovligt dum!

  Om jag överhuvudtaget skulle att ha tid att gå på café, så skulle jag med största säkerhet välja ett helt annat sällskap än Martin Kleinhuber.
  Jag har aldrig träffat Martin och känner väl inget direkt sug efter att kuckliura med honom på nåt café.
  Så jag tror att du gör bäst i att undersöka dina källor, för det enda café jag besökt det senaste året är i Milano.
  Dessutom har jag haft min padda i ett par veckor nu varav en i Italien, så den matematiken går inte så bra ihop.

  I det fall du skulle drista dig till att källgranska lite, så tror jag att jag gjort ganska klart om vad jag tycker och anser om Martin Kleinhubers
  trollerier:
  http://www.wn.se/showpost.php?p=20347818&postco
  och i kommentarerna till detta inlägg: https://www.internetsweden.se/trolldemokrati-pa-

  Så ta och backa hem till din håla, där du kan pola med din fantasikompis Madde.

  //Peter

 • ricklatona , måndag 3 maj 2010 @ 13:04

  That's a bunch of bullshit! LOL You Have to Love Google Translate.

  Seriously, it was great meeting all the Sweeds. Good times.

 • Internet Sweden , tisdag 4 maj 2010 @ 5:42

  Hi Rick,
  Well its was a real joy meeting all of you guys aswell. I met a bunch of really interesting persons during those days. Hope to meet you all again later.
  See ya!
  //Peter

 • deeped , torsdag 6 maj 2010 @ 12:20

  Börjar bli dags att du gör något av alla små hot du strör omkring dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *