Uppe i över 50 Kiva-lån nu..

Inatt fick jag mail om att ett stort antal låntagare till mina kiva-lån gjort avbetalningar, så att mitt Kiva-konto fyllts på.

Men eftersom jag har mitt konto automatiserat så att det genereras nya lån direkt det finns möjlighet (25 dollar), så innehöll samma mail besked om jag nu lånat ut 25 dollar till Aida från Colombia, Hazem från Palestina och Edilberto från Peru. Och min kontobalans närmar sig även ytterligare ett. Läs mer

Men det är lite speciellt idag, för med dessa tre lån så är jag nu uppe i 51 stycken. Detta eftersom 50 stycken var mitt eget förhoppningsfulla mål jag vill uppnå på ett år när jag blev Kiva-medlem i oktober 2009.

Så det känns som att jag kan sträcka lite extra på mig idag..

För den som vill stödja  eller läsa mer om mitt Kivaengagemang, kan läsa mer.

Related Articles

2 Comments

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Lars Larsson , måndag 17 maj 2010 @ 7:36

    Underbart!

  • Jonas , lördag 19 juni 2010 @ 13:07

    Bra jobbat! Helt klart en god gärning och genom att låna ut pengarna om och om igen kan de ju göra maximal nytta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *