Ut i ljuset – min roll på .SE

.SE - Hooray!

Eftersom jag idag gör en (kanske) ganska kontroversiell bloggartikel på internetdagarna.se om ”typos” eller det som i branschen definieras som ”spamsidor”, där det framgår vad jag kommer att anställas som på .SE, så kan jag ju berätta att jag 1/5 anställs som ”Registraransvarig” på .SE.

Skrivet av:
Peter Forsman / Internet Sweden

Läs mer här

Följ Internet Sweden på Twitter!
Följ Internet Sweden på Facebook!

Related Articles

12 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Nicklas , onsdag 29 april 2009 @ 12:05

  Grattis!

 • internetsweden , onsdag 29 april 2009 @ 12:27

  @Nicklas – Tack!
  Det känns MYCKET utmanande och roligt, speciellt eftersom jag kom med på tåget precis innan övergången till ny affärsmodell och det mer eller mindre rullat igång från noll nu.
  //Peter

 • Nicklas , onsdag 29 april 2009 @ 12:34

  Ja det låter som ett riktigt inspirerande jobb, fortsätt gärna att skriva om domännamn här så att man kan följa vad som händer.

 • internetsweden , onsdag 29 april 2009 @ 12:44

  @Nicklas – Ja, domäner tänker jag fortsätta skriva om, men jag måste också ha tungan rätt i mun då jag inte har möjlighet att skriva om specifik information jag får genom min tjänst hos .SE (naturligtvis).

  Så jag gissar att jag i högre grad behöver skriva ut källhänvisningar till publika dokument mm, än jag tidigare gjort, men att jag fortsätter att bevaka domänmarknaden i sin helhet ser jag som än viktigare nu än innan.
  ”Nu är det ingen lek längre!”
  //Peter

 • Eva , onsdag 29 april 2009 @ 13:29

  Grattis Peter och .SE.

  Att arbeta med Registrar Relations är något varje tld bör göra och kan man då få fatt in en Peter som faktiskt fattar marknaden – vilken fullträff! Det är inte alla tld:s som är i den lyckliga situationen.
  Sen får du väl bereda dig på att det inte alltid är sol&sommar utan ibland också vinter&snålblåst i relationerna 🙂

 • Kristofer , onsdag 29 april 2009 @ 13:31

  Grattis till nya jobbet och ska bli skoj att läsa ditt blogginlägg.

 • Joakim Green , fredag 1 maj 2009 @ 0:19

  Grattis! Du blir en tillgång för .SE

 • internetsweden , fredag 1 maj 2009 @ 13:39

  @Eva F – Tack för vänliga ord, men jag ser det som vilken relation som helst – man kan inte alltid vara överens i allt, det viktiga för mig är att ta till mig argument och åsikter och att verka för alla registrarer och efter registrarernas förutsättningar göra mitt bästa för dem.

  @Kristofer – all in good time

  @Joakim Green – Tack, det vet jag inte – men det är min intention – och förhoppningsvis även för registrarerna.

 • Adam , fredag 1 maj 2009 @ 17:21

  Kul, är säker på att du är en stor resurs för .se!

  Vad kommer du att göra av de 4 andra dagarna då du inte jobbar för .se?

 • internetsweden , söndag 3 maj 2009 @ 10:33

  @Adam – Vet inte om det är en lustighet eller missförstånd från din sida, men tjänsten på .SE är iaf heltid.

 • Martin , fredag 8 maj 2009 @ 15:56

  Såg inte detta förrän nu. Grattis!!

 • Eva , onsdag 24 februari 2010 @ 14:38

  Grattis Peter och .SE.

  Att arbeta med Registrar Relations är något varje tld bör göra och kan man då få fatt in en Peter som faktiskt fattar marknaden – vilken fullträff! Det är inte alla tld:s som är i den lyckliga situationen.
  Sen får du väl bereda dig på att det inte alltid är sol&sommar utan ibland också vinter&snålblåst i relationerna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *