1 miljon .mobi-domäner registrerade

.mobi logotypeDomain Name News gick igår ut med ett av .mtld bekräftat meddelande om att 1 miljon .mobi-domäner nu registrerats (inte dåligt för en toppdomän som så många räknat ut för år sedan).
Du kan läsa mer om det här och .mobi´s register mtld kommer inom några dagar gå ut med en pressrelease.

Egen notering: Jag läste igår på IDG om att Swedbank planerar att låta mobiltelefonen bli “bankdosa” nästa år. Drar mig då till minnes att jag är registrant av [internetbanken.mobi] – det kan ju bli intressant..

Jag som skriver, gör det ideellt och för att upplysa dig om verksamheter som JAG anser att det finns skäl att ifrågasätta och/eller varna för.. Jag skriver även generellt om olika tillvägagångssätt som bedragare använder och tipsar om utbildning/kunskap som finns att få. Läs mer om: http://www.peterforsman.se/ https://www.internetsweden.se/las-mer-om-internet-sweden/

Related Articles

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *