Domänauktion på en Tisdag?

Tisdagar brukar det ju vanligtvis kännas som att det ”lossnar” – men inte denna Tisdag. Två datorer har sagt ifrån och pockat på uppmärksamhet och krävt omstart – vilket jag efter lite bök och sparande beviljade. Tror att det har med diverse multitasking att göra…

Nyhet
Efter att funderat lite så startar jag från och med idag 3-dagars auktioner på denna sida, mest som en kul grej. Tänkte varva lite olika typer av domäner, så att de kan intressera lite brett. Jag väljer att lägga upp auktionerna på engelska, i det fall utomsvenskar skulle titta in.

Jag kommer successivt också styra in all typein-trafik jag får på mitt eget domäninnehav till denna sida, för att förhoppningsvis bringa lite klarhet i något ämne jag tar upp.

Idag kom även en efterlängtad bekräftelse från .SE om att jag fått plats på Seminariet Internet, svenskarna och världen där bla Jeff Cole kommer att förgylla tillvaron med sitt kunnande – något jag verkligen ser fram emot.

Köpte ett par domäner idag som jag fastnade för; [push.nu] och [guides.nu]. Edit: sena registreringar: [grace.nu] och [nurse.nu].
Jo, denna låt har jag spelat ett par gånger idag (påminner mycket om ”gamla” Guns n´ roses)

Related Articles

8 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Kristofer , tisdag 29 april 2008 @ 22:46

  Skoj att du har skaffat en egen blogg, redan en klar favorit

 • internetsweden , tisdag 29 april 2008 @ 22:55

  Bockar och bugar!! Sent ska syndaren vakna.. Ska väl villigt erkänna att jag funderat på det en längre tid, men aldrig riktigt gett det en riktig chans – allt känns inte helt hundra ännu som du säkert ser här och där, men jag känner mig mer bekväm allteftersom, så det blir nog bra till slut. Men det är mycket som ligger i pipen framöver som kommer att blir orentligt spännande..

 • Kristofer , tisdag 29 april 2008 @ 23:04

  japp mycket i pipen, fick just mitt nya bolag godkänt idag=)

 • internetsweden , tisdag 29 april 2008 @ 23:07

  Stort grattis – ”godkänt” låter som att PRV haft lite åsikter om namnvalet innan – jag fick vändande post 4 ggr innan de slutligen godtog ”Internet Sweden Development” – så även det ”enkla” kan verka onödigt svårt ibland..

 • Kristofer , tisdag 29 april 2008 @ 23:10

  det man man säga att dom är lite griniga med att godkänna namn, men nu är det klart och domäner ska reggas=)

 • internetsweden , tisdag 29 april 2008 @ 23:15

  Det är bara att regga!!
  Jag skickade ett litet mail till dig beträffande domän 😉 Annars plockade jag två .nu-domäner ikväll som jag känner mig ganska nöjd med: [grace.nu] och [nurse.nu]..

 • Kristofer , tisdag 29 april 2008 @ 23:16

  sorry skriv fel min mail är ara@bredband.net

 • internetsweden , tisdag 29 april 2008 @ 23:19

  np, skickat om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *