Helgen som försvann..

Då var det Måndag igen, efter en helg som försvann lika fort som den kom. Allt det där jag tänkt uträtta under Lördag och Söndag uteblev och får planeras till nästa helg..

Annars en Måndag med många olika kontakter, gamla som nya. En del intresse kring mitt domäninnehav, men också kring rådfrågningar, referenser och lite brainstorming kring nya tjänster.

Gjort några kommentarer till följande artikel på IDG och det gav mig också lite eld i baken att skriva en lite utförligare beskrivning om hur denna typ av företag arbetar och varför de tillåts fortsätta och att det är extremt svårt för Polis och Åklagare att ingripa mot det uppenbara lurendrejeriet. Du kan läsa mer om min redogörelse här där jag skriver om Domänskojare .

Har låtit denna låt med en av världens i särklass bästa gitarrister loopa idag – får mig lugn och harmonisk.

Domäner som jag registrerat idag är: [cyber.nu], [dtp.nu], [dane.nu] och [quisling.se]. Det sistnämnda för en planerad tjänst.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *