Ett litet inlägg om mycket..

Jaha, då var den här helgen till ända..

..och visst kunde jag bocka av det jag hade skrivit ihop om ”de kommande gTLDerna” – tråkigt nog lämpar sig inte mitt WP-template sp bra för så mycket text – utan det blir mset kladdigt och svårläst – så där kom @jonathansulo idé om att jag skulle sluta ”fega” som ett ganska bra alternativ. Så jag kör numera alla blogginlägg i fulltext i rss:en – och ja det är betydligt mycket lättare att läsa mina längre inlägg med mycket text i rss-läsare – så det är ett tips: https://www.internetsweden.se/feed/ – För min avsikt med mina texter är att jag når ut och att folk läser det jag skriver, visst är det kul om du/ni/dom besöker internetsweden.se, men det är viktigare för mig att mina texter når ut – så nej Sulo – jag fegar inte för det överhuvudtaget (har bara inte tänkt på det tidigare).

Men eftersom jag lagt ner mycket tid – jag visste inte själv att det skulle ta så ruskigt mycket tid i anspråk, men jag kan ju säga att det inte gjordes på en kafferast – men jag ber er – läs gärna:

https://www.internetsweden.se/eu-fiaskot-som-valdigt-fa-kanner-till/
https://www.internetsweden.se/nya-gtlder-and-all-hell-breaks-loose-del-1/
https://www.internetsweden.se/nya-gtlder-and-all-hell-breaks-loose-del-2/
https://www.internetsweden.se/nya-gtlder-and-all-hell-breaks-loose-del-3/
https://www.internetsweden.se/nya-gtlder-and-all-hell-breaks-loose-del-4/
https://www.internetsweden.se/nya-gtlder-and-all-hell-breaks-loose-del-5/

..och blir det för kladdigt, så läs gärna inläggen i en rss-läsare (jag tyckte själv att det var lättare). Men jag anser att inläggen är viktiga och jag vet att de blottar problem som YTTERST få är medvetna om idag – och ger dig tillräckligt med information för att du ska kunna ha en åsikt och vara medveten om det som kommer att bli nya stora problem på internet.

Men den här helgen har varit frustrerande också – jag har bränt sammantaget nästan ett dygn med att få till en ny tjänst och pendlat mellan hopp och förtvivlan och taskig kommunikation med ett par Indier (eller om dom kommer från Pakistan möjligen) – som är helt underbara på att koda, men support och det engelska språket hör inte till deras ”majors”…

Nu har jag bytt taktik och hoppas att mitt nya drag kommer att leda till att jag ”får till det” ..kanske i slutet av denna kommande vecka – en kul tjänst som jag hoppas många av er som läser kan ha användning av.. återkommer om det.

Som många av er kanske vet så har jag varit helt däckad av feber och hosta under flera veckor och det är först ett par dagar i denna vecka som gått, som jag orkat ta mig tillbaka till .SE för att sakta men säkert komma ”i fas” igen. Jag är gruvligt besviken att jag låg hemma med 40 graders feber istället för att köra en session tillsammans med Nikke Lindqvist (gillar ditt rena template) och Magnus Bråth, som jag dessvärre lämnade i sticket, men som styrde upp allt galant och genomförde seminariet utomordentligt.

Detta seminarie förevigades även på Bambuser av Sebbri – vilket jag är mycket glad för, så att jag kunde se det i efterhand mellan hostattacker… – Sevärt!! (Och tack ännu en gång Nikke och Magnus)

Sen kunde det ha varit roligt att träffa allt roligt folk på .SE´s miljonfest, men jag intalar mig själv att det går nya tåg och att vi snart når nästa miljon.. 😉

Nu i slutet av veckan så kommer .SE Registry träffa en hel del av våra partners  i Väst och Söder (Göteborg och Malmö) och Stockholm kommer i nästa vecka och det ser jag verkligen fram emot – det är mycket inspirerande att få så mycket ”input” från det viktigaste .SE har – sin partnerkanal.

Men snabbt tillbaka till den här helgen – jag satte upp lite innehåll på www.internetsweden.net och

Related Articles

2 Comments

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Magnus , onsdag 17 november 2010 @ 15:00

    Tackar! Hade förstås varit trevligare att ha dig med men vi klarade oss. Vi får lira ihop nästa gång istället.

  • Ett litet inlägg om mycket.. - OmDomaner.se , måndag 7 juli 2014 @ 10:10

    […] Ett litet inlägg om mycket.. är en post av: Internet Sweden om domäner […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *