Fabriksoutlet.com igång igen – nu hängs jag ut som pedofil och brottsling.

När jag den 24:e februari skrev i https://www.internetsweden.se/internet-ar-mitt-vittne-fabriksoutlet-com/, där jag beskriver hur Robert Peric (numera Robert Perraro) ligger bakom Fabriksoutlet.com, var vad jag skrev i https://www.internetsweden.se/efter-svt-plus-inslaget-hangs-jag-nu-ut-som-fabriksoutlet-com/

Men vad jag inte kände till var att han den 20:e februari publicerat denna flaming/hatblogg som ni ser är extremt lik de hatbloggar jag berättar om att klagande Fabriksoutlet-kunder och hans tidigare affärsbekanta fått smaka på.

pobric nuspahic 300x162 Internet är mitt vittne  Fabriksoutlet.com

Och inte nog med att jag påstås vara förbrytare och fått fängelsestraff, vara pedofil, mina söner påstås vara homosexuella, osv.
Så har han dessutom taggat upp alla inlägg med ett drygt 40-tal andra namn. Det ser ut att vara en salig blandning av Facebookkontakter till namn han plockat från annonser, en blandning av gamla skolkamrater, arbetskollegor och affärsbekanta mm.

Taggade på dessa inlägg är förutom mina familjemedlemmar även:

——————–
EDIT 2011-03-05
Här stod tidigare namnen på ett 40-tal personer som stod relaterade till bloggen, men eftersom bloggen nu är nertagen av Google och ett 10-tal av personerna har lämnat in polisanmälningar till stöd för min polisanmälan, så finns det ingen anledning till att namnen visas här längre.
——————–

Det förklarar också varför de andra hatbloggarna hade namn taggade till sig som bodde långt därifrån. Det var helt enkelt bekanta, kanske Facebookvänner till de utsatta.

Jag har även under de senaste dygnen fått ett 25-tal larm på 3 olika typer av hackingförsök på den här webbplatsen..jag undrar nu vem det kan vara..

Det som är intressant är att flera av inläggen är rippade från den andra hatsidan om mig på http://sites.google.com/site/domanskojare/
Men inläggen är omskrivna på ett sätt så att jag funderar på om det inte trots allt Peric inte är ”Pappa” till båda dessa bloggar.

Eftersom det här är så pass grovt förtal och att Robert Peric/Robert Perraro även drar in min familj och ett 40-tal andra personer, så kommer jag naturligtvis polisanmäla detta.
Vilket jag även uppmanar andra som namnges på sidan att göra.
Om någon har bra kontakt med Google, så får det gärna anmälas till dem – eftersom Google vägrat ta ner den förra hatsidan, efter snart två års tid och en lång rad anmälningar, så är mina kontakter inte så framgångsrika med Google som jag skulle önska..

Fortsättning följer såklart..

Och du som inte är uppdaterad kan läsa allt jag skrivit om Fabriksoutlet.com här (Läs nerifrån):
https://www.internetsweden.se/tag/fabriksoutletcom/

——————–

Uppdatering 2/3 2011
Polisanmälan (ingångsanmälan) är nu upprättad av mig till polisen.
För er som namnges på bloggen har nu möjlighet att göra separata polisanmälningar via 114 14 (går ganska fort), med referens till min anmälan.

Kontakta mig för att få numret på min anmälan, som ni uppger i er anmälan, för att de ska kopplas samman och få mer ”tyngd” och större chans till detta kan utredas.

Läs mer här

Related Articles

38 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Fredrik , tisdag 1 mars 2011 @ 23:06

  Skrattretande, ingen seriös person kan ta den där bloggen på allvar.

  Förstår inte ens hur han försöker bygga upp det. Som att din familj skulle blogga om hur dåliga ni själva var utifrån ert eget perspektiv? Eller har jag missat något. Den ”nyheten” om att du skulle fått fängelse ser ut – enligt min uppfattning – som att det är din fru som skulle ha skrivit den. Som han försöker få det att se ut.

  Vem skulle på fullaste allvar tro att man som familj bloggade om de fel och brister man gjorde i form av olagligheter.

 • daniel , tisdag 1 mars 2011 @ 23:31

  Wow, finns inte ord för att beskriva hur efterblivna/sjuka de måste vara.

  Borde inte svenska polisen kunna begära ut uppgifter om IP osv? På den som skapat bloggen och även den på sites.google.com.

  Kanske enklare att få Polisen att be Google stänga ner siterna, eller är jag barnsligt naiv nu?

 • Internet Sweden , tisdag 1 mars 2011 @ 23:35

  @daniel – Google gör inte det bara sådär – dom skiter i om andra än amerikanare förtalas. http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=sv&answer=60835
  Detta är en av baksidorna med Google.
  //Peter

 • daniel , tisdag 1 mars 2011 @ 23:38

  @peter, oj, helt otroligt :-/

  Får väl hoppas att Polisen kan göra något OCH få ett domslut..

 • Pelle Penttinen , tisdag 1 mars 2011 @ 23:39

  Herregud. Ska se om jag kan hjälpa till på något sätt under morgondagen, lite trött nu 🙂

 • Andreas Karman , tisdag 1 mars 2011 @ 23:41

  Det känns ju som ett verk av en psykisk sjuk människa. Inte en vanlig skojare…

 • Anders Nyman , tisdag 1 mars 2011 @ 23:50

  Det där är inte några friska personer… *skakar på huvudet*. Det är svårt att skriva ner någon på nätet som redan är så känd hos allmänheten som du, Peter. Vilket gör hatbloggen än mer obegriplig.

 • […] Fabriksoutlet.com igång igen – nu hängs jag ut som pedofil och brottsling. är en post av: Internet Sweden om domäner […]

 • Karin Holmqvist , onsdag 2 mars 2011 @ 1:25

  Det är för jävligt!

  Sjuk eller inte – det är i vart fall en person som har resurser att ganska snabbt få upp en blogg med mycket ”innehåll” som Google snällt tuggar i sig.
  Nej, ingen vanlig skojare utan en som är van att använda alla till buds stående medel för att ”krossa” sina motståndare.

  Om man som du Peter har många sidor av/om dig så är det kanske inte riktigt lika förödande som det kan vara för andra. Om nu inte Google tar bort det i sitt index så undrar jag om Blogger (jo, jag vet vem som äger det)- låter de vad som helst ligga kvar?

  Hoppas du orkar fortsätta, vi är många som uppskattar ditt grävande!

 • Internet Sweden , onsdag 2 mars 2011 @ 1:43

  @Karin Holmqvist – Vi får väl se hur långt jag måste gå.

  En tidigare drabbad av Perraros dumheter, behövde stämma Google:
  http://www.dagensmedia.se/nyheter/dig/article145343.ece http://www.metro.se/metro-teknik/pastas-vara-pedofil-stammer-google/ObjjdB!55875/ Han fick bort dem – men kort därefter fanns nya på plats.

  Det finns massvis med artiklar om den drabbade här ovan; http://wp.nu/at5j
  http://wp.nu/at5k

  //Peter

 • Erik Fors-Andrée , onsdag 2 mars 2011 @ 7:39

  Vilken fantastiskt löjlig människa. Det som är lite ”lustigt” med hatsajter är att det lyser igenom så tydligt att det är just hatsajter, så det förlorar helt sin poäng och blir vara löjligt.

  Säg till om jag kan göra något för att hjälpa till!

 • Jan Säll , onsdag 2 mars 2011 @ 8:59

  Som sagt helt vansinnigt och under all kritik. Synd att google ite är mer uppmärksamma, man vi får hoppas att polisen kan göra nåt.

  Som alla andra säger – tala om vad du behöver hjälp med.

 • Fredrik Näs , onsdag 2 mars 2011 @ 9:36

  Som jag sa igår, det här är skrattretande, och patetiskt, man kan bara hoppas och tro att polisen får upp ögonen för sånt här.
  Det är också väldigt oroväckande att Google menar att detta är regelrätt innehåll, och inte bör tas bort. Har du provat att anmäla bloggen till blogspot?

  Men stå stark Peter, det är du som kommer gå vinnande ur detta!

  Vänligen,
  Fredrik Näs

 • Lars Larsson , onsdag 2 mars 2011 @ 10:37

  Hoppsan, hatbloggen dyker upp redan på plats 16 i Google. Svagheten med att använda nätet som ”CV”, andra kan enkelt smutsa ner det publikt. Du har god trovärdighet i ditt namn som varumärke så det är lätt att genomskåda. Hade det varit en tonåring som söker jobb för första gången kan det förstöra liv.

  Att sprida rykten om sexuell läggning är ett desperat men effektivt sätt att förnedra en person, det upprör och svårt göra något åt. Men rent praktiskt, vad får det för konsekvens för dig och andra namn på listan som har indexerats, med en smutsfläck i sökmotorn? Förutom att du själv vet att den finns ”där ute”.

 • Omstarten , onsdag 2 mars 2011 @ 10:40

  Det är nästan lite otäckt att se vilket jobb en människa kan lägga ner för att djälvas med någon annan bara för att du har ”avslöjat” honom.
  Det tar ändå lite tid att skriva ner inläggen i bloggen, och att använda sin egen tid till detta som bara lyser av hat och fåneri är ganska barnsligt och ett bevis på en otroligt stor mental störning

 • Benny Kvist , onsdag 2 mars 2011 @ 11:03

  Vilka typer, saknar nästan ord för hur man kan bete sig på det sättet.
  Många av namnen på listan är skapligt starka i och medvetna om Googles resultat, borde inte vara något större bekymmer även om det finns skit någonstans långt bak i serpen.
  Värre för dem som inte är aktiva på internet.

 • […] På Peter Forsmans egen sida Internetsweden kan man bland annat läsa detta: Fabriksoutlet.com igång igen – nu hängs jag ut som pedofil och brottsling. […]

 • Gunilla , onsdag 2 mars 2011 @ 12:51

  Du har mitt stöd, det är helt uppenbart en störd person som ligger bakom.
  Hoppas verkligen att polisen kan göra något.

 • Victor Kaugesaar , onsdag 2 mars 2011 @ 13:00

  Helt sjukt. Verkligen tragiskt det som har hänt och för de som känner sig drabbade – mitt hetaste tips är att lägga upp en egen blogg på blogspot.com och försöka ranka förbi med den. I vissa fall har jag sett att Google väljer att prioritera en utav bloggarna och den andre har relativt svårt att placera sig bra.

  Dock förlorar smutskastningen lite sitt ”syfte” när det är så extremt uppenbart att det är fejkade bloggar och rent förtal som försiggår.

 • Fredrik Lyreskog - Wolber.se , onsdag 2 mars 2011 @ 14:05

  Men fy fan. Otroligt skrämmande.
  Han verkar ju ha plockat slumpvalda namn som följer varandra på Twitter.
  Jag lider med dig Peter!

 • Pelle Penttinen , onsdag 2 mars 2011 @ 14:39

  Sådär.
  Jag har polisanmält saken. Klassades som ofredande tydligen. Uppmanar er andra omnämnda att göra samma sak då det kan hjälpa Peters sak vidare!

 • Andreas Johansson , onsdag 2 mars 2011 @ 14:56

  Men, vem är killen egentligen? Helt sjukt hur man kan hålla på.

 • Hemligt , onsdag 2 mars 2011 @ 16:32

  När det gäller Google kan det ta tid innan ni stänger ned en blogg. Har själv blivet utsatt för grovt förtal via Blogspot/blogger och det tog flera veckor innan personens blogg stängdes ned.

 • Patrik , onsdag 2 mars 2011 @ 17:40

  Siken jävla idiot….

  Vad händer om alla vi anmäler bloggen då? Jag gjorde det precis och hänger flera efter så kanske det ringer någon klocka hos Blogger till slut?

 • Property Marbella , onsdag 2 mars 2011 @ 19:47

  Hejsan Peter,
  Har inte ord, var är och gör Google, polisen, blogger och andra myndigheter. Skrämmande, svagt o.s.v.

  Peter – du och din familj har mitt stöd och sympati till 100%.

 • Anonym , onsdag 2 mars 2011 @ 20:23

  Falska bloggar är nått som Robert Peric satt i system mot sina fiender i många år. Vi är några stycken som drabbats genom åren och polisen vet vem som ligger bakom. Tyvärr läggs alla utredningar ner i brist på bevis, bland annat för att Google vägrar lämna ut bevis/IP. Istället låter Google materialet ligga uppe och indexeras.

  Att dela ut lappar till grannar där man skriver att X är pedofil, är nått annat som Peric gjort tidigare mot sina fiender, så jag hoppas Peter har bra kontakt med sina grannar.

 • lassegw , onsdag 2 mars 2011 @ 21:07

  Skrattretande, ja kanske. Men bara en mycket kort stund vid ett första påseende. Om ni även Googlar [scandsail peric] så framgår det att detta är bara en av flera vändor för Peric.

  Destruktiv är bara förnamnet. Peric har tidigare uppvisat såväl förslagenhet och uthållighet som total brist på omdöme och empati. Rena vinstgeneratorn för de som sysslar med rykteshantering.

 • janne , onsdag 2 mars 2011 @ 21:58

  Lider med dig!

  Men bra att du står på dig!

 • Albin , torsdag 3 mars 2011 @ 0:13

  Sådant här får inte hända. Stå på er allihopa! Polisanmäl och kräv åtgärder på denna man.

 • Jonny , torsdag 3 mars 2011 @ 11:58

  Det går utmärkt att polisanmälan per e-post också. Det har jag gjort i flera olika sammanhang.

 • David , torsdag 3 mars 2011 @ 22:39

  På tal om detta med hatbloggar så har jag varit sugen på att hänga ut folk som har blåst mig på ett eller annat vis (det händer ofta om man bedriver näringsverksamhet på nätet). Jag undrar om det är olagligt att köra upp en sådan där blogg så länge allt är sakligt och korrekt. Som jag har fattat det så kan det vara ”förtal” att berätta saker även om de är objektivt sanna, om det inte sker i ”journalistiskt syfte”.

  Nu kommer jag troligtvis aldrig att orka lägga min energi på att hänga ut någon, men är ändå en intressant fråga vad exakt man får skriva om folk.

 • Lina , söndag 6 mars 2011 @ 0:44

  Jag blir alldeles upprörd av att läsa det här. Och jag känner mycket väl igen vissa domäner du nämner. Kämpa på allihopa och ju fler som polisanmäler desto större sannolikhet är det att det händer något! Ett domstolsbeslut kan i första hand få hemsidan nedstängd så att inte fler drabbas!

 • Erik , tisdag 15 mars 2011 @ 13:16

  Man kan ju bli förbannad för mindre. Skönt att Mr. G lyssnade till slut och tog ner den.

  En stor eloge till dig för att du krigar på!

 • Internet Sweden , tisdag 15 mars 2011 @ 14:19

  @Erik – Tack!
  //Peter

 • Hani , fredag 15 juli 2011 @ 19:57

  nu heter dom outleten.net

 • Petter , fredag 19 augusti 2011 @ 21:10

  Det är galet vad folk kör hårt på nätet.
  Trist att du får smaka på dessa skitmänniskors hat.

 • Internet Sweden , fredag 19 augusti 2011 @ 21:39

  @Petter – Du skulle bara veta..det finns mycket mycket jag inte kan skriva ut..

 • Kaninkokare , tisdag 10 januari 2012 @ 14:02

  […] uppdiktade historier av intim karaktär. I ett fall gick det inte att komma åt en kritiker och då gav sig bedragaren på familjemedlemmarna direkt […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *