Efter SVT Plus-inslaget hängs jag nu ut som Fabriksoutlet.com

Det var väl nästan väntat att ”något” skulle komma efter att jag hjälpte SVT Plus att komma lite längre än de polisiära myndigheterna i att ta reda på lite mer om vem som gömmer sig bakom Fabriksoutlet.com / Factoryoutletstore.eu och deras bedrägliga verksamhet.

Du kan se inslaget HÄR och en längre intervju HÄR, men så igår började det ringa och jag fick kontakt med en kvinna som berättade att det i hennes senaste svar från Fabriksoutlet så stod min frus namn och vår hemadress som avsändare, tillsammans med ett av mina mobilnummer. Och väl hemkommen så visar det sig att det ringt på flera nummer. Som beskrivs i inslaget har jag nu alltså råkat ut för samma sak som många av de drabbade kunderna till Fabriksoutlet.com. Med andra ord försöker de misstänkliggöra andra än att ta ansvar för deras egen verksamhet.

Jag har för avsikt att publicera ytterligare ett digert inlägg i dagarna (ska se när jag får det klart) som kommer att beskriva det mesta.

Jag kan iaf försäkra för drabbade kunder till Fabriksoutlet.com / Factoryoutletstore.eu att jag inte har något med deras verksamhet att göra.

Det verkar som att Fabriksoutlet.com tror sig vara osynliga. THINK AGAIN!

Läs mer här

Följ Internet Sweden på Twitter!
Följ Internet Sweden på Facebook!

Related Articles

10 Comments

Avarage Rating:
  • 0 / 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *