Förenade Bolag varnar för: Svenska Bolagsbasen AB, 556889-8265

Igår lade Förenade Bolag upp Svenska Bolagsbasen AB, 556889-8265 på sin varningslista, men än så länge har inte Svensk Handel listat Svenska Bolagsbasen med domän bolagsbasen..se – Men det finns skäl att tro att Svenska Bolagsbasen hamnar där snart..

http://www.forenadebolag.se/varningslistan/bolagsbasen-omniveta/

Varför tror jag att fler kommer att varna för Svenska Bolagsbasen/bolagsbasen.se?

Jo, för redan för drygt två veckor sedan blev jag ombedd att ta reda på ”kopplingar” för Svenska Bolagsbasen..

Och det var ju inte direkt svårt att se var det landade..

Efter att jag tittat på innehavaren för domänen [bolagsbasen.se] så stod det ganska tydligt..

Och du den som registrerat domännamnet bolagsbasen.se, inte kunde stava till lagerbolagets namn (Funtana 17 AB), så fick jag leta på organisationsnummer för att hitta ”Svenska Bolagsbasen” och såklart så var också telefonnumret ovan riktigt skoj för 14 dagar sedan. Nu är det bara skoj för att jag säger det.. (och för den relationen min ”rapport” gav – klicka på den lite anonymiserad bilden nedan)

 

..jobbig koppling till 365 Media AB med andra ord..
Har du fått en bluffaktura? Läs då det här:
[dspp id=’bluffaktura’]

Related Articles

2 Comments

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Leif Semrén , måndag 29 oktober 2012 @ 11:10

    I dag 29/10 kl. 11.38 ringde en person från Bolagsbase .se Han påstod att jag hade ett aktivt medlemsskap via mitt företag. Frågade om jag ville fortsätta ett abonnemang ytterligare ett år.
    Jag har aldrig haft något med detta företag att göra, vilket jag upprepade flera gången. Erbjöds att vara kvar i tre månader till ett lägre pris på deras sida.
    Erbjöds efter fortsatt nekande att vara kvar som ”inaktiv” Några kostnader skulle det ej innebära för mig. Slutsats: Mycket märkligt !!!!!

  • […] funnits på Svensk Handels varningslista sedan januari i år och sen månader tillbaka på flera andra varningslistor. Männen ska företrädesvis ha ringt upp företrädesvis småföretagare och […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *