Förtydligande ang. kopplingen mellan PERIC och PERRARO – Fabriksoutlet.com

Jag har nu fått ett par frågor nu om hur jag kan vara så säker på att Robert Perraro är samma person som Robert Peric i mitt inlägg https://www.internetsweden.se/internet-ar-mitt-vittne-fabriksoutlet-com/

Inte minst när det finns bloggar som denna http://robertperic.blogspot.com/ där texten är förvillande och separerar personerna ifråga.
Och det är också ett problem i den här kartläggningen, det har lagts ut massvis med motsvarande ”decoys” där verksamheter och personer utger sig för att vara någon de inte är. Så jag har behövt bedöma och analysera vad som är sant och vad som är påhittat.

Men jag märker själv att jag kunde varit tydligare kring kopplingen mellan Robert Peric och Robert Perraro, men försöker förklara iom detta:

Om ni besöker http://www.scribd.com/doc/20839169/Kjell-Varpe-stamning-Marstrand-Event
(säkerhetsbild om ovan skulle raderas http://internetsweden.se/peric_perraro.gif )
Här framgår tydligt Peric´s personnummer. Då detta är ett dokument från tingsrätten, i aktuellt ärende osv. så ser jag det som en otvivelaktig källa.

Slår man Personnumret mot allabolag.se så får man fram samma resultat som om man slår ”Robert Perraro” alltså http://allabolag.se/?what=Robert+Perraro
Vi ser att födelsedatumet även stämmer mot http://sv.wikipedia.org/wiki/Robert_Peric men det är fortfarande inget bevis, bara för att man är född på samma dag.
Och eftersom ratsit, allabolag och alla de andra upplysningssidorna från bolag i Sverige är förhindrade att visa hela personnummer enligt PuL som behövs för att vara säker, så låter vi en Svensk myndighet bevisa att jag har rätt i mitt antagande, med andra ord från ett Statsmaktsregister.

Svenska bolagsverket (som fortfarande efter ett års tid efter att jag skrev detta inlägg https://www.internetsweden.se/svensk-myndighet-bryter-mot-svensk-lag/ erbjuder det jag kommer att visa)

Gå till www.bolagsverket.se och i mitten på sidan så finns det ett sökfält.
Endera så trycker du endast på sökknappen eller skriver in ”Robert Perraro” eller ”aktuellt personnummer” och trycker sök.

Oavsett om eller vad du skriver, så kommer du på nästa sida får ett fel (eftersom sökfuktionen har inställningen att söka på företag).

Du hamnar på denna sida https://foretagsfakta.bolagsverket.se/fpl-dft-ext-web/home.seam

och här behöver du klicka för att det är person du vill veta något om.

Efter att du gjort det, så skriver du endera ”Robert Perraro” eller ”aktuellt personnummer”.

oavsett vad du söker på, så ”vips!” så verifierar den Svenska myndigheten Bolagsverket att Robert Peric numera heter Robert Perraro.

Läs mer här

Följ Internet Sweden på Twitter!
Följ Internet Sweden på Facebook!

Related Articles

2 Comments

Avarage Rating:
  • 0 / 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *