Internetstiftelsen söker Abuse Specialist

Internetstiftelsen söker Abuse Specialist

– Nej, jag ska inte sluta!

Sedan annonsen publicerades under gårdagen så har jag tagit emot ett mycket stort antal förfrågningar ifall jag ska sluta på Internetstiftelsen, för den där tjänsten är ju mitt jobb..!?

Men jag har alltså inga planer på att lämna Internetstiftelsen, utan den utlysta tjänsten avser ytterligare en Abuse Specialist-tjänst på Internetstiftelsen.
Det är alltså tänkt att jag ska få en kollega och det är det som tilltänkt kandidat har att ta ställning till – ”bli parhäst med mig”.

Internt kallades tjänsten under en tid även för ”Peter2” och det grundar sig (egentligen ganska självklart) i att alltefter att den till Polisen anmälda brottsligheten (som bedrägerier) ökat med 12-15% per år under många år nu, även med en topp på 25% under 2018, så har andelen Internetrelaterad brottslighet följt samma trendlinje. Internetstiftelsen stärker alltså upp!

Jag vill nog mena att den utlysta tjänsten är en ruskigt viktig position i en lika viktig organisation (Internetstiftelsen) och som iofs är ganska krävande, men som på många sätt är speciell, för att inte säga unik.

Läsa mer om tjänsten och ansöka, kan du göra här:
https://jobb.internetstiftelsen.se/jobs/202238-abuse-specialist

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *