Intressant krafttag av Wyatt Media Group och City Network

Jag vet inte om någon kommer ihåg detta inlägg, men jag hintade om att det finns en stor reletivt obearbetad målgrupp därute för .se-domännamn som stavas privatpersoner.

Och av den anledningen känns det mycket intressant att läsa pressmeddelandet om hur City Network och Wyatt Media Group (Bilddagboken, Lunarstorm, Tyda mfl) gör gemensam sak och kommer att erbjuda domäner till denna typ av målgrupp. Det ska bli riktigt intressant att se frukten av.

Jag noterar även att City Network som det senaste året kilat fast sig i den övre delen tillväxtregistrarer mycket pga av att de slagit sig in med det enligt InternetWorlds billigaste priset för .se-domäner, numera också lanserat en bulkregistreringstjänst och utlovar även fler nya domänrelaterade tjänster framöver.

Och om nu detta inte vore nog (billigast och bulkregistreringar), så läser jag nu på twitter att de nu i helgen dumpar domänpriserna ännu lägre.
69:- ink moms för .se (och löjligt låga 24:- ink moms för .com, .net, .org, .biz, .info och .eu*)
* Not. Priset är nog satt så, för att  det inte är nån som registrerar dessa ”skräp-TLDer” utan bara .se

Så det ser ut att bli en Svensk ”domainerweekend” och intressanta kommande tjänster framöver, tillsammans med ett mycket intressant samarbete med en spännande målgrupp – Lycka till!

Related Articles

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Johan / City Network , lördag 8 maj 2010 @ 16:04

    Roligt att du uppmärksammar det. Tror som du det finns en mycket stor potential för .SE för privatpersoner också. Mycket på gång som sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *