Jag kan vara snäll..också..ibland

Jag fick tidigare idag ett mail från .. en kontaktperson för en av .SE´s 134 registrarer som enbart skickade mig ett WOW och tyckte att jag var väldigt snäll (anade även en viss nyans av avundsjuka) mot Sokmotorkonsult.se i ett tidigare inlägg, då jag gav en länk från första sidan tillsammans med ordet sökmotoroptimering.
Naturligtvis var det avsiktligt från min sida att premiera bolagt som står bakom den i mitt tycke; utmärkta SEO-analystjänsten på internet.

Men jag uppdaterade även denne person om att jag är ”snällare än så”..
Eftersom jag har en 10-topplista på internetsweden.se över de som kommenterat mina inlägg flest gånger – och där gränsen går vid 5 kommentarer – sen tar nofollow free vid – och jag kikade nu på de som ligger på 10-i-topp-listan, som nu fått mellan 80-100 backlinks från internetsweden.se (according to Google).

Problemet jag har är att jag funderat på att aktivera pluginnet Disqus, men baksidan med det skulle vara att topplistan inte fungerar längre, utan då kommer att försvinna –  men vi får se hur jag gör längre fram.

Just nu håller jag på och pillar med en ny site jag kommer att lansera snart, som ligger i linje med idén jag hade om ”Välgörenhetsauktion för hjälp till Haiti” som ser ut att inbringa en bit över 108 000 kronor.

Men min nya idé är mer av sorten ”många bäckar små” och istället mer långsiktig.
Jag ska pilla lite till men siktar på att skriva om initiativet inom de närmaste dagarna iaf..

Related Articles

12 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Pelle , tisdag 23 februari 2010 @ 19:16

  Det här låter intressant, väntar med spänning! 🙂

 • Webbhotell , tisdag 23 februari 2010 @ 20:55

  Haha, så tricket är alltså att kommentera med detta namn och Website 😉

 • Johan / City Network , tisdag 23 februari 2010 @ 21:20

  Ahh vi vet att du kan vara snäll. Även om det går hett till här på internetsweden.se – då och då. Eller rätt ofta faktiskt. 🙂

 • Internet Sweden , tisdag 23 februari 2010 @ 23:47

  @Webbhotell – Hej Webbhotell! Vad kul att du hittade hit 😉

 • Torkel , onsdag 24 februari 2010 @ 9:06

  Du är så snäll, men framför allt är du extremt duktig på att gräva. Tack för många bra artiklar!

 • Anders , onsdag 24 februari 2010 @ 9:21

  Aldrig fel att ge någon lite länkkärlek!

 • Jonny Elofsson , onsdag 24 februari 2010 @ 14:58

  ”Problemet jag har är att jag funderat på att aktivera pluginnet Disqus, men baksidan med det skulle vara att topplistan inte fungerar längre, utan då kommer att försvinna – men vi får se hur jag gör längre fram.”

  Jag tror inte att det behöver vara så. Disqus spar ju även kommentarerna i vanliga WP-databasen. Då bör topplistan fortfarande fungera tycker man? Se sista stycket här, http://www.lindqvist.com/disqus-jag-gav-efter-for-trycket/

 • InternetSweden , onsdag 24 februari 2010 @ 14:48

  @Jonny Elofsson – tack för att du fick mig att försöka igen. Sist jag aktiverade så slocknade topplistan, så det var därför jag backade. Men nu ser ju allt ut att funka mycket bättre.

 • Fredrik Näs , torsdag 25 februari 2010 @ 0:31

  Hehe kul att Johannes och Magnus har bytt namn, ser vi deras ursprungliga namn igen? 🙂
  Själv så tror jag att jag avstår från att döpa om min profil till Domainz, eftersom jag är alldeles för mycket av ett ego och gillar verkligen att se mitt eget namn i toppen 😉 (kom igen nu Björn, ge mig en spurt i sann OS anda) 😛

  Jag ska bestämt försöka snickra ihop en lista jag med!

  Vänligen,
  ”Domainz.se”

 • BjornHansson , torsdag 25 februari 2010 @ 22:38

  Ah, jag ligger bara 20 kommenterar bakom dig 🙂

 • maltej , måndag 1 mars 2010 @ 9:49

  Skojj 🙂

 • David , måndag 12 april 2010 @ 20:26

  Den där topplistan över kommentatorer är verkligen ett bra sätt att uppmundtra till många och bra kommentarer. I skrivande stund krävs det 12 kommentarer för att komma in och det är lite svårt att uppnå det och samtidigt tillföra något utan att verkligen vara intresserad av ämnena du skriver om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *