Kollegor att vara stolt över

Som jag skrev igår, så deltog jag i en cermoni där .SE tog emot Utmärkelsen Svensk Kvalitet 2010 av Konung Carl XVI Gustaf. Och jag är MYCKET glad över att härliga @kalexanderson var så flitig med sin kamera.  Bilderna nedan är tagna ur Kristinas Flickrflöde där ni kan se över 130 bilder, bla många härliga porträttbilder av många av mina kollegor på .SE (och även några mig). Personalen på .SE syns sällan, med undantag av en handfull företrädare.

Därför är det extra kul med Kristinas bilder, när så många av oss som ”jobbar för att driva den Svenska delen av internet framåt” syns på bild. För företrädare i all ära – På bilden nedan syns över hälften av styrkan som jobbat fram till kvalitetspriset.


(Klicka för större bild.)

Jag gillar även den här bilden, när .SE´s VD Danny Aerts håller tacktal.

(Klicka för större bild.)

Men klicka nedan för att komma till alla Flickr-bilder.

Både mer bilder och även film kommer framöver.

Related Articles

4 Comments

Avarage Rating:
  • 0 / 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *