..tappar fokus i solen..

Går lite på lågvarv just nu, fixar mest med lite idéer jag har om nya tjänster.
Gjort lite undersökningar som jag tycker är intressanta, testat lite nya applikationer och småfixat i största allmänhet. Jag har skrivit lite texter som bla kommer att publiceras på denna sida.

Men det är lätt att tappa fokus, när vädret är så härligt utanför,så jag gör mitt bästa för att mörklägga och avskärma mig från omvärlden, så att jag slipps störas av solstrålar och glada tillrop.

Annars har det inte hänt så himla mycket, men lite kul att ett av de tre första domänauktionerna fick bud på sig och därmed sålt. Samma sak med ett av de tre nya – så domänauktionerna kommer att fortsätta däremot funderar jag på att utöka det lite – tänker givetvis fortsätta med 3-dagarsauktioner, men tänker lägga till nya auktioner lite oftare, så att alla inte behöver gå ut samtidigt.

Jag har pillat lite med .nu-domäner de sista dagarna, några av dem jag numera är innehavare av är [desire.nu], [say.nu], [broadway.nu] och [subscribe.nu]

Som gammal Ormingebo tycker jag att denna låt kan passa in ganska bra:

 

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *