Allt fler säljer bluffvaror på nätet

Under tiden som de flesta av er fortfarande sov (något jag själv inte skulle haft något emot), så ringdes jag upp, en närmast okristlig tid och lät mig intervjuas av Sveriges Radio P3 & P4:as VAKEN kring min lilla granskning av piratkopieringssajter på nätet som vänder sig mot privatkonsumenter. Men med tanke på att det är en målgrupp som jag kanske inte når ut till på annat sätt, så släpade jag mig sömndrucken upp och försökte svara på frågor efter bästa förmåga.

Lyssna på intervjun genom att klicka på bilden ovan eller klicka här:  VAKEN P3 & P4

 

Det finns även en liten På-artikel här: MÄRKE ELLER INTE MÄRKE – DET ÄR FRÅGAN: Allt fler säljer bluffvaror på nätet 

Är du intresserad av inläggen jag gjort i ämnet, så hittar du dem här:

STOR konsumentvarning – tusentals kinesiska webbshoppar med kopior (UPPDATERAD)

Lita inte på vad du ser – Du låter dig luras (av säkerhetsföretaget McAfee)!

Min varning har plockats upp av ett 50-tal tidningar

 

Läs mer här

Related Articles

3 Comments

Avarage Rating:
  • 0 / 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *