internetsweden.se – snabbast växande sidan på SIS-index

Min egoboost har fått sitt för ett tag nu..

Den senaste månaden (typ) har varit payout för en lång tids nattliga gräv och en del skrivande på internetsweden.se och som resulterat i både flera timmars direktsänd radio på humana tider och mindre humana tider, såväl som ett 50-tal tidningsartiklar och intervjuer.

Och tro mig – Jag har haft mycket intressanta kontakter senaste månaderna, som jag tror och hoppas ”leda framåt”
Men vi har också sett hur rörelser som suttit stilla och stumma allför länge, nu börja röra på sig.

Min ansträngning att få verksamheter att stödja mina KIVA-lån i september/oktober fick enorm respons (se boost) och jag är för närvarande uppe i 894 lån, och jag är nu också helt säker på att jag kommer att lyckas med mitt mål om att nu 1000 lån före årets slut.

Jag la till sidan ”FEEDBACK”  en bit in i oktober och feedbacken har varit helt fenomenal – både via den sidan och genom andra kanaler.

Att då även se att internetsweden.se den gångna veckan (43) är den snabbast växande sidan i SIS-index med en ökning på 232% får mig att känna WOW… ge mig meer!

Samtidigt som jag också känner att det gått åt alltför mycket tid och energi på bloggen den senaste tiden. För som de flesta vet, så ”gräver” jag, kartlägger busar och skriver inläggen på min fritid, dessutom helt ideellt – jag får inte en spänn från någon. Men jag känner att jag ju har ett jobb dagtid också..och det är en del mornar som jag inte varit ”fullt så utvilad”, som jag kunnat önska.. och i mitt dagliga jobb finns ett stort ansvar för kvalitet och även i den rollen värna ett säkert och stabililt svenskt Internet.

Så förvänta er inget annat än att jag rasar 300% nästa vecka i statistiken, men jag fick mig en skärmdump och känner mig väldigt nöjd med den.

Tack för att du läser, följer och sprider internetsweden.se – det är för dig som svensk Internetanvändare jag skriver!

Läs mer här

Related Articles

4 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Jan Säll , onsdag 2 november 2011 @ 6:23

  Bra jobbat och du är värd allt pris.
  ————–
  Tack Janne – uppskattas mycket!

  Peter Forsman | internetsweden.se

 • Marie , onsdag 2 november 2011 @ 13:37

  Läser dagligen och med intresse på http://www.internetsweden.se. Förstår hur mycket arbete och tid som går åt till ditt skrivande. Du är värd att hamna i topp på listan!
  ————————
  Tack Marie!

  Peter Forsman | internetsweden.se

 • Patrik , onsdag 2 november 2011 @ 20:38

  Fler borde läsa den! En av dom bloggarna jag besöker oftast!
  ———————-
  Tack Patrik – Du är alltid lika välkommen!

  Peter Forsman | internetsweden.se

 • Johan / City Network , torsdag 3 november 2011 @ 4:48

  Snyggt Peter! Har varit fantastiskt med aktivitet den senaste tiden – så inte undra på att det händer grejer i statistiken också! Härligt!
  —————————
  Tack Johan!
  Jo, och jag har ändå inte hunnit med att skriva om alla verksamheter jag velat – men det kommer mer (däremot kanske inte lika frekvent).
  Peter Forsman | internetsweden.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *