..med viss insikt..

Då är jag här nu då. Känns lite vacklande och osäkert; ”bloggande” – kan det verkligen vara något för mig? har jag tänkt väldigt många gånger. Startade också en liten blogg för nåt år sen, men kom av mig efter några inlägg. Jag ska i alla fall göra mitt bästa för att hålla den här bloggen vid liv betydligt längre och skriva läsvärt så ofta jag hinner och orkar.

Vem är jag då och vad kan jag möjligtvis tillföra som inte redan finns i tusental i bloggvärlden?

Jo, jag kan domäner ganska bra. Absolut inte bäst eller mest, men till skillnad från så många andra, så delar jag gärna med mig av det jag vet eller har erfarenhet av.

Och det har nu gått ett par år sedan jag klev in på Webmaster Network (Sveriges mötesplats för Webmasters) och har sedan dess varit ganska flitig postare och då främst inom ämnet domäner.

Över tusen inlägg senare så är jag då här, så nu får vi se vad ni tycker om det som skrivs.

Registrerat idag:
[simon.nu]
[panic.nu]

Annat nämnvärt:
Lanserade minitjänsten Foretagsnamn.nu som är en namngenerator för företagsnamn eller domäner, med resultaten direktlänkade till Googles sökmotor, för att kunna kontrollera om namnet är ”eget” eller ett känt sökord..

Related Articles

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *