na na na na na na batman!

Lite smålustigt..

Tidigare har SVT Plus kallat mig “verklighetens Lisbeth Sahlander”, vilket jag tycker var ganska skoj.

Men i denna månads radioprogram, så menar Gunnar Gramnes SR “P4 Granskar” att jag skulle vara den “moderna varianten av läderlappen eller stålmannen..”

Även om tycker att det är ganska skoj med massmedias olika jämförelser, så ligger väl sanningen närmare en blandning av Barbapappa, Nalle Puh och kanske en gnutta Mumintrollet..

Oavsett, så tycker jag att programmet blev riktigt bra, visst blev det lite tokigt klippt mm – men överlag bra och jag rekommenderar er att lyssna på det, inte minst pga av vad Jan Olsson vid Stockholms bedrägerisamordning och Jolanda Girzl vid Konsument Europa har att säga.

Budskapet vi har är gemensamt, frågan är nu bara vem och vilka som tar till sig – med andra ord: sprid!

Jag som skriver, gör det ideellt och för att upplysa dig om verksamheter som JAG anser att det finns skäl att ifrågasätta och/eller varna för.. Jag skriver även generellt om olika tillvägagångssätt som bedragare använder och tipsar om utbildning/kunskap som finns att få. Läs mer om: http://www.peterforsman.se/ https://www.internetsweden.se/las-mer-om-internet-sweden/

Related Articles

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *