Ytterligare SMS från WAPLOTTO -BLUFF!

Idag har följande mass-SMS skickats ut:

”Då Konsumentverket ej kommer till beslut i ert ärende, anses ej några fel begåtts. Undvik inkasso. Betala hela er skuld nu 5187 kr, till BG 5483-4593″

”Waplotto har kapat Konsumentverkets nummer”
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/waplotto-har-kapat-konsumentverkets-nummer_5591337.svd

Och eftersom Svenska myndigheter inte lyckats/velat/brytt sig att stänga ner dessa notoriska bluffare och lögnare så vill jag tydligt poängtera att den påstådda verksamheten WAPLOTTO är total bluff – det finns ingen sån verksamhet och vad dom påstår är i stort sett samma sak som att ”Jag skulle köpa en bingolott och att ni alla andra får en miljondels andel i min lott”. Alltså till och med det påstådda upplägget är bluff, det påstådda bolaget är inte verifierat att det ens existerar, än mindre går det att komma i kontakt med det. Men det är ur Svenska myndigheters ögon sett mindre intressant, eftersom det enda bolag som utgett sig för att företräda och inkassera pengar åt WAPLOTTO är just

FastighetsInv. i Skåne AB

BOX 21017
200 21 MALMÖ
ORGNR: 556668-4212
BGNR: 5483-4593

Detta är alltså ett av en lång rad hotfulla och med oriktiga påståenden, uppmaningar att betala en summa pengar till dessa bedragare.

Det som förvånar mig i detta ärende är Skatteverkets apati alt. okunskap.

FastighetsInv. i Skåne AB´s moderbolag Erika Plus 4 LTD begärdes i KK av Skatteverket redan 2008 och för systerbolaget Domännamn Inv. AB (också dotterbolag till Erika Plus 4 LTD) så inleddes KK 2010-08-03. Men för det enda aktiva bolaget i den här bedrägerihydran FastighetsInv. i Skåne AB – så verkar det finnas stora brister i kommunikationen myndigheter emellan – och då är jag sammetslen i truten..

På fullt allvar – det här kan inte accepteras längre – det börjar gå så långt att jag börjar skämmas å Svenska myndigheters vägnar.

——

2010-12-28
Surfade runt lite och såg att Domännamn Inv. AB redan 2009 ”stängts av” av Etista rådet för betalteletjänster efter att ha SMS-spammat 12000 klienter om ”Svensk Hårdporr”

http://www.etiskaradet.se/sidor/dnr-1899b-09-domannamn-inv-ab.aspx

Related Articles

10 Comments

Avarage Rating:
  • 0 / 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *