Fortsättningen kring bluffakturorna från lokaladelen.se

Detta är en fortsättning på mitt tidigare inlägg om bluffakturorna från [lokaladelen.se]
https://www.internetsweden.se/varning-for-bluffakturor-fran-lokaladelen-se-maelle-ab-556746-9605/

Nu har jag haft en ”sen kväll” och lyckats ”dra” i lite kontakter och fått reda på följande.. men innan jag startar vill jag poängtera att även om det kan ses som uppenbart och tydligt, så skriver jag bara om de ”tillfälligheter” som jag hittat – inget annat.. Personnamnen som anges i inlägget, anges inte som privatpersoner, utan som företagsföreträdare. Med det sagtså börjar vi:

Adressen [EDITERAT 8/4, tidigare ägares adress – de nya köparna har låtit bli att adressändra och de tidigare innehavarna har INTE något med bluffakturorna att göra] som anges som företagsadress stämmer sannolikt inte alls, utan det är en ”ej uppdaterad adress” (som så många gånger förr när det handlar om denna typ av bluffakturerande företag) och adressen är sannolikt orsakad av att en före detta suppleant i bolaget har just denna bostadsadress.
Hon och den andre personen som utgjorde styrelsen klev ur densamma 2010-06-17.

Detta ska vara samma datum som Andreas Mikael Dany och Robin Thomas Carlos Garcia klev in i styrelsen (alltså de herrar som sitter i styrelsen idag).

Det finns alltså fog för att tro att bolaget sålts och att styrelse bytts ut, men att köparna medvetet låtit bli att adressändra bolaget, just för detta förvillande ändamål.

Men efter att jag såg kommentaren https://www.internetsweden.se/varning-for-bluffakturor-fran-lokaladelen-se-maelle-ab-556746-9605/#comment-10480 igårkväll, så tittade jag lite mer på ”Andreas Dany” och nu blev det plötsligt väldigt intressant – och av en anledning jag inte såg till en början.

Vi googlar med citattecken på namnet ”Andreas Dany” och eftersom det blir mycket utländska träffar som ställer till det så klickar vi för ”sidor från Sverige” och voila!!

Vi hittar att Andreas Dany och Robin Garcia som styrelseledamöter i ”556756-4330 PL FIRETEAM AB” så sent som 2011-01-03
(enligt uppgifter jag fått, så har de suttit i styrelsen mellan 2010-08-27 – 2011-02-11)

Och det är inte det som är det mest intressanta..

..utan att detta företag sedan 2011-03-17  (som tidigare hette ”Lindqvist Bella Förvaltning AB”) bytt säte, adress, firmatecknare osv till 2 personer med adress utanför EES och med postadress i Örnsköldsvik.
När dessa två personer har klivit in i styrelsen för bolag, så har de strax efteråt försatts i konkurs.
Och enligt de uppgifter jag fått har även detta bolag skulder till fogden på knappt 750K, så det är väl rimligt att gissa vart detta bolag är på väg och varför..

Men det det blir ännu mer intressant!

Företaget har alltså nyligen av allt att döma, bytt ”allt” eller som vissa kanske skulle påstå: ”dumpats på slutliga målvakter”, men hur såg det ut innan det?

Jo, eftersom jag inte vet hur länge den här Google-cachen ( http://wp.nu/atC3 ) kommer att finnas kvar, så kopierar jag lite text:

–start text–

Pl Fireteam Ab

Adress Skvadronsbacken 53, SUNDBYBERG
Telefon 08-733 21 12
Org.nr 5567564330

Informationen från Soliditet är senast uppdaterad 2011-01-03.

Företaget Pl Fireteam Ab är registrerat under namnet Pl Fireteam AB hos Soliditet.

Styrelse (Källa: Soliditet)
Namn Titel
Andreas Dany Ledamot
Robin Garcia Suppleant

Befattningshavare (Källa: Soliditet)
Namn Titel Funktion
Andreas Dany VD/Top management

–slut text—

Ni som läst många av mina inlägg vet att jag får rysningar längs ryggraden, när jag läser Sundbyberg av anledningen att MYCKET elände tycks ha kopplingar dit, så även denna gång och jag får ännu mer vatten på min kvarn..

För vem satt i styrelsen innan herrarna ovan om inte ”Saevar Sveinn Gudmundsson från Kungsängen”.

För den oinsatte, så har Saevar Gudmundsson suttit i styrelsen för ”Cexxor AB” som var det falska inkassobolaget till varumärkesskojarna Brandon Patent & Trademark Solutions LTD och Trademark Eastview Ltd/TM Eastview
http://www.cint.se/debatt/ShowPostFlat.aspx?PostID=110155

CEXXOR har även agerat katalogskojare som ”Näringslivsinfo” och har tydliga kopplingar till Varimex AB som körde ”Näringslivsregistret” och inte minst till det Estniska Nummerupplysningen OÜ (nummerupplysningen.se). https://www.internetsweden.se/nytt-om-nummerupplysningen-se/
..för att då inte tala om att det finns tydliga kopplingar till hela ”Sellnet-sfären” och AP Factoring, Ensidia KB/MNL Invest AB
https://www.internetsweden.se/ensidia-kbmnl-invest-numera-totalt-bondfangeri/
Och intressant i sammanhanget är ju att redan 2002, så skickade företag i denna sfär ut bluffakturor som ”Din Lokal Del
https://www.internetsweden.se/cexxor-ab-en-studie-av-skojare/ https://www.internetsweden.se/skurkkopplingar-i-dubbel-bemarkelse/
kopplingar till ”Kameraexperten” https://www.internetsweden.se/kopplingarna-som-aldrig-verkar-ta-slut/

Som ni kan se av inlägget ovan så är ”STUREGATAN” en central adress i Sundbyberg i mina inlägg..så nu stegar vi dit!

Det är väl även dagens underdrift att säg att det här gänget finns kraftigt representerade på den här listan: https://www.internetsweden.se/kanske-mitt-langsta-inlagg-status-i-bluffsverige/

– Men Innan Saevar Gudmundsson ”tog över styrelsen”, så satt en Peter Lindqvist i Styrelsen.
Det låter nästan på namnet”Lindqvist Bella Förvaltning AB” som att bolagsnamnet skulle kunna anspela på Peters efternamn..

Och måhända aningen fåfängt eller kanske bara ytterligare en tillfällighet, att den numera utländska styrelsen, med adress i Örnsköldsvik, som ändrat ”allt” kring bolaget, trots allt väljer att ha kvar det gamla namnet, med Peters initialer, för bolaget heter alltså fortfarande ”PL Fireteam AB”
PL som i Peter Lindqvist kanske..

Peter som dessutom en tid efter att han lämnat det här bolaget ovan i mars 2010, råkar komma på samma idé.. för av en händelse så döps hans nya aktiebolag
till det mycket snarlika ”PL Team AB” och dessutom finns även tillfälligheten att Peter bor på just Sturegatan.. – snacka om konstiga tillfälligheter!!
http://www.ratsit.se/5568103765

Men tillåt mig påstå att det mer och mer, ser ut som att bäste Herr Saevar är ”Mastermind” bakom en mycket stor del av bluffakture- och skojeribuset..i Sverige det senaste decenniet – och polisen i sin tur – vad gör dom?
Jo just det – de vill inte ens ta emot anmälningar.. Tro fan det att eländet då fortsätter om det inte ens visas i statistiken.. Referens: http://wp.nu/atC6

Man får ju ge Herr Saevar att han är en person med ”flera ansikten” iaf..
http://badoo.com/0164066904/me http://www.facebook.com/profile.php?id=523316084&sk=info

Personligen gillar jag nog skäggbilden bäst..

Läs mer här

Följ Internet Sweden på Twitter!
Följ Internet Sweden på Facebook!

Related Articles

8 Comments

Avarage Rating:
  • 0 / 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *