September 2014: Knappt en lugn stund, men jag gillar att det rör på sig..

nojesguidenJag har under åren blivit intervjuad i en mycket lång rad tidningar, men det har mest varit de större kvälls- och lokala tidningar, men faktiskt även i nischade facktidningar och månadsmagasin som Café

Så därför kändes det lite otippat, men samtidigt väldigt skoj att blir intervjuad för just Nöjesguiden.
Främst med anledning av att det inte är en tidning som jag förknippar med eftertänksamhet och varsamhet.
Men också över att fått möjlighet att nå fram i en läsarkrets som jag vanligtvis sällan når (kanske är jag lite fördomsfull, men det är nog min uppfattning).
Det blev en mycket trevlig intervju, utförd av Nöjesguidens Hugo Ewald och artikeln blev dessutom bra och läsvärd.
Läs den här

Och idag blev jag även kontaktad av SR P4 Göteborg som intervjuade mig kring ett nygammalt problem från början av året där privatpersoners för- och efternamn blivit registrerad som domännamn för att sedan bli kontaktade och erbjudna att ”köpa loss” domänen för 300 Euro ofta under mycket tvivelaktiga former. Artikeln/ljudfilen finns här.

Det är dessutom ett  ämne som jag tidigare i år har bloggat om och jag har även intervjuats tidigare om just ovan ämne.

Och i ett snarlikt ämne blev jag tidigare denna månad intervjuad av Sveriges Radio

I ett helt annat ämne denna månad blev jag också intervjuad av SR P4 Uppland inför lanseringen av iPhone 6 och det faktum att 100 ”högprofilers” iCloud konton hackats. (2.19:00 in i ljudfilen).

Det skulle i veckan ha blivit lite webbsänd TV, men det blev inställt pga av andra händelser, och jag fick idag besked om sändningsdag för ”ett mer omfattande TV-reportage” (en kanal i marknätet) där jag själv deltar och lagt ner en del tid för att det hela ska landa.

Utöver det kan jag under september även checka av ett antal artiklar där mitt bidrag bestått i ”research och källgranskning”.

September har vad gäller arbetsbelastning varit den mest överjävliga jag kan minnas med en lång räcka nya typer av bedrägerier i smått och stort, och något som gjorde att jag behövde avbryta min semester (vilket inte skett tidigare), men det som tagit mest av min arbetstid/fritid de senaste månaderna är trots allt detta elände.

Nu hoppas jag att september slutar lite lugnare och att oktober fortsätter likadant, men något säger mig att det inte blir så..

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *